x

Oferte vacanta Sveti Vlas

oferte de cazare la hoteluri pentru vacante in sveti vlas bulgaria 2020

Despre vacanta in Sveti Vlas, Bulgaria

Meniu/Filtre

Sveti Vlas este un oras de vacanta foarte atragator si pregatit special pentru turisti, situat la poalele muntelui Stara Planina, intre Nessebar si statiunea Sunny Beach, la doar 38 de km de aeroportul din Burgas. Staţiunea se bazează pe turism şi este una dintre cele mai frecventate si agitate atractii ale litoralului bulgaresc pe timp de vara. Avantajele unei vacante in Sveti Vlas sunt numeroase, incepand de la peisajul deosebit al muntilor si linistea oferita de natura, pana la luxul oferit de complexele hoteliere si posibilitatea de a petrece o vacanta cu yachtul in portul Marina Dinevi.

De ce Sveti Vlas pentru urmatoarea dumneavoastra vacanta in Bulgaria ?

  • Turistii care aleg Sveti Vlas pentru vacanta lor estivala se vor bucura de o cura de sanatate datorata aerului purificat al orasului, extreme de benefic in special persoanele care sufera de astm sau afectiuni ale plamanilor. Combinatia de munte si mare este una deosebita, din care rezulta un climat foarte placut, cu multe zile insorite pe an si o briza racoroasa care le insoteste.
  • Plajele din Sveti Vlas sunt trei la numar, cu Central Beach principala, lunga de un kilometru si lata de 16 metri, toate plajele fiind bine ingrijite, largi si acoperite cu nisip fin, auriu. In jurul plajelor veti gasi toate facilitatile necesare: zone pietonale, hoteluri luxoase, baruri, restaurante, magazine si cluburi de noapte.
  • Activitatea economica principala a oraşului este turismul, ceea ce inseamna ca totul este organizat in beneficiul turistilor, serviciile sunt la un nivel inalt iar localnicii intampina de fiecare data cu caldura si ospitalitate toate persoanele care aleg aceasta destinatie de vacanta in Bulgaria.
  • Oportunitatile de cazare

Vacanta dumneavoastra in Sveti Vlas va fi una garnisita cu ospitalitate si voie buna din parte localnicilor, facilitati pe masura asteptarilor si plaje relaxante, toate in contextul unui mediu natural deosebit de sanatos. Litoralul bulgar din Sveti Vlas va asteapta!


"Agentia , Travel Planner o firma de prestanta deosebita , serioasa ,comunicare si corectitudine , va recomand TRAVEL PLANNER "

- Ibram, operator depozit sggro, 33 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Bulgaria a obținut nota 8.26 pe baza a 14899 impresii.