x
 • Hotel Slavuna

  Situat chiar pe malul marii, este o alegere populara atat pentru familii, cat si pentru adulti de toate varstele.

  vezi oferta

  -20% reducere

 • Hotel Sentido Marea, 4*

  Hotel NOU, pe plaja, intr-o zona linistita a Nisipurile de Aur. Unul din cele mai interesante optiuni all inclusive.

  vezi oferta

  -25% reducere

 • Vacante in Albena

  In Albena s-a investit mult in ultima vreme devenind poate cea mai interesanta statiune din Bulgaria !

  vezi oferta

  pana la -20%

Oferte vacanta Sunny Day

oferte de cazare la hoteluri pentru vacante in sunny day bulgaria 2020

Despre vacanta in Sunny Day, Bulgaria

Meniu/Filtre

Vacanta estivala pe litoralul Bulgariei ofera variate posibilitati in functie de dorinte si nevoi, atat pentru cei care se indreapta spre agitatia specific verii pe plaje turistice, atat si pentru cei care isi doresc relaxare intr-un loc mai putin aglomerat. Pentru cei din urma, statiunea Sunny Day Bulgaria este un loc foarte bun pentru a se retrage si a-si reincarca bateriile, oferind un complex hotelier bine pus la punct si doua baze de tratament cu ape minerale pentru persoanele care isi doresc sa isi fortifice organismul sau sa isi aline anumite dureri ale corpului.

Plaja Sunny Day este situata intr-un golf retras de langa statiunea Sfintii Constantin si Elena, aflat la o distanta de 10 km de Varna, la 8 km de statiunea nisipurile de aur si la 16 km de aeroport. Atmosfera de aici este linistita, hotelurile ofera o gama variata de oportunitati de cazare, iar activitatile pe care le aveti la indemana sunt variate. Temperaturile aici pe timp de vara variaza intre 23 si 28 de grade, asa ca va puteti bucura de o atmosfera placuta cu un soare ideal pentru inot si stat la plaja

De ce sa alegeti Sunny Day?

 • Este situata intr-un golf linistit, ferit de agitatia specific verii, dar usor accesibil;
 • Plaja din Sunny Day este spatioasa iar intrarea in apa este lina si nisipoasa, fara a deveni prea adanca;
 • Pentru plimbarile de seara sau dimineata in Sunny Day exista un parc de pini, stejari si chiparosi ideal pentru o plimbare inverzita si racoroasa;
 • Bazele de tratament din Sunny Day ofera o multime de posibilitati de tratare prin ape minerale, namol, spa, masaj, in special pentru boli cardio-vasculare si impotriva stressului.
 • Cazarea este de calitate, trei dintre cele trei hoteluri din Sunny Day avand patru stele iar unul trei stele.

Asadar, Sunny Day este o alternativa de a va petrece vacanta estivala pe litoralul Bulgariei, intr-un loc mai putin aglomerat si mai concentrat pe relaxare si sanatate decat pe agitatie si viata de noapte.


"Agentia putea sa-mi sugereze sa ma cazez la alt hotel din cadrul resortului sau in momentul in care am sunat la agentie de acolo sa fiu rezolvata in sensul sa mi se ofere alta camera , dar am fost sunata a doua zi si.... nu am primit alternative corespunzatoare cum aveti stipulat in contract. La plecare in Bulgaria sau inainte nu am primit coordonatele reprezentatiei locale, pozitionarea acestuia in cadrul destinatiei.Cu alte cuvinte imi pare rau ca am apelat la serviciile agentiei dvs."

- Georgiana, functionar, 32 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Bulgaria a obținut nota 8.23 pe baza a 13704 impresii.