x
 • Hotel Sentido Marea, 4*

  Hotel NOU, pe plaja, intr-o zona linistita a Nisipurile de Aur. Unul din cele mai interesante optiuni all inclusive.

  vezi oferta

  -25% reducere

 • Hotel Slavuna

  Situat chiar pe malul marii, este o alegere populara atat pentru familii, cat si pentru adulti de toate varstele.

  vezi oferta

  -20% reducere

 • Vacante in Albena

  In Albena s-a investit mult in ultima vreme devenind poate cea mai interesanta statiune din Bulgaria !

  vezi oferta

  pana la -20%

Oferte vacanta Pomorie

oferte de cazare la hoteluri pentru vacante in pomorie bulgaria 2020

Despre vacanta in Pomorie, Bulgaria

Meniu/Filtre

Pomorie este un oras-statiune din sudul Bulgariei situat pe o limba de pamant care se prelungeste in Marea Neagra, acest lucru facandu-l atragator pentru turisti pe perioada vacantei de vara. Plaja din Pomorie are aproximativ 5 km lungime iar apa in aceasta zona este linistita, fara valuri, ideala pentru inot.

De ce o vacanta in Pomorie ?

 • Turistii care aleg sa viziteze Pomorie se pot bucura atat de plaja, cat si de o statiune de tratament cu ape minerale si namol si de asemenea pot vizita biserici din secolul XIX sau muzeul sarii.
 • Zona Pomorie este atragatoare in principal datorita traditiei sale in Tratamentul cu namol, un namol cu calitati deosebite extras de pe fundul lacului Pomorie. Bogat in magneziu, fier, sodiu, calciu si alte minerale binefacatoare pentru corp. Pomorie imbunatateste sanatatea turistilor si bulgarilor inca din 1905.
 • Statiunile din Pomorie sunt doua: Festa Pomorie Resort, aflata in partea de nord a peninsulei si Sunset Pomorie Resort, aflata la cel mai sudic punct al limbii de pamant. Ambele statiuni sunt dotate cu hoteluri care ofera variante de cazare all-inclusive si facilitati de plaja, dar Sunset Resort este cel mai dezvoltat si vizitat dintre cele doua, dotat cu cinci cladiri hoteliere si sase vile aflate pe plaja, plus o multime de facilitati.
 • In afara de facilitatile oferite de hoteluri, puteti explora orasul Pomorie unde veti gasi restaurante, mici piete de legume si fructe, biserici si monumente pe care le puteti vizita, cat si un muzeu de istorie si un muzeu al sarii.

Pentru cei care vor sa viziteze Pomorie, aceasta se afla la aproximativ 20 km de Nessebar si statiunea Sunny Beach, iar aeroportul Burgas este de asemenea foarte aproape. Puteti alege Pomorie ca destinatie estivala in vacanta dumneavoastra pentru proprietatile curative ale namolului de aici si pentru cateva zile de relaxare si inot pe o plaja unde aveti totul la dispozitie.


"Am ales agentia datorita tariful foarte bun oferit si s-a dovedit a fi de incredere. Au fost promti, corecti si rapizi cu toate informatiile. Cu siguranta o sa mai colaborez cu aceasta agentie."

- FLORENTINA, assistant broadcast it, 25 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Bulgaria a obținut nota 8.23 pe baza a 13704 impresii.