x

Oferte vacanta Obzor

oferte de vacanta in statiunea obzor din bulgaria 2020

Despre vacanta in Obzor, Bulgaria

Meniu/Filtre

La jumatatea drumului dintre Varna si Burgas (aproximativ 60 km) intalnim o statiune curata si moderna, un paradis in care petrec vacante de vis atat persoanele in varsta cat si cei tineri, dar mai ales aceia al caror program incarcat nu-i lasa sa respire: statiunea Obzor

De ce Obzor pentru o vacanta in Bulgaria ?

  • Cu o istorie bogata, ce dateaza de mai bine de 1000 de ani, Obzor atrage si trezeste interesul turistilor prin mostenirea culturala lasata de greci (pe care l-au numit Heliopolis, orasul Soarelui), romani sau de Imperiul Otoman.
  • O vacanta in Obzor este unica in multe sensuri insa ceea ce o deosebeste cu adevarat de celelalte statiuni este atmosfera relaxanta si panorama splendida asupra uneia din cele mai frumoase regiuni de pe litoralului Bulgariei.
  • Veti intalni aici o plaja de 800 de metri curata si ingrijita dar mai ales aerisita, ferita de aglomeratie chiar si in varful sezonului.
  • Daca doriti o vacanta mai activa intr-o statiune energica si vibranta, trebuie sa alegeti statiunea Sunny Beach, pentru ca Obzor este destinata persoanelor active ce vor sa se relaxeze, sa scape de rutina, de stresul cotidian.

Pe de alta parte, datorita spatiului generos si a conditiilor oferite se pot organiza team buildinguri sau evenimente foarte reusite. Ofertele de cazare sunt variate insa in centrul atentiei se afla Obzor Beach Resort un complex modern, ce insumeaza 523 de apartamente mai mult decat confortabile, cu toate facilitatile necesare petrecerii unui sejur minunat la Obzor.


"Aveti un personal foarte serios si prompt. Imi place faptul ca ma puneti la curent cu toate ofertele pe care le aveti, oferte pe care le redirectionez si prietenilor mei. Va multumesc si va urez o vara frumoasa si...la cat mai multi clienti fideli !!!!"

- M.T., inginer, 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Stațiunea Obzor, Bulgaria a obținut nota 7.9 pe baza a 653 impresii.