x
 • Hotel Sentido Marea, 4*

  Hotel NOU, pe plaja, intr-o zona linistita a Nisipurile de Aur. Unul din cele mai interesante optiuni all inclusive.

  vezi oferta

  -25% reducere

 • Hotel Slavuna

  Situat chiar pe malul marii, este o alegere populara atat pentru familii, cat si pentru adulti de toate varstele.

  vezi oferta

  -20% reducere

 • Vacante in Albena

  In Albena s-a investit mult in ultima vreme devenind poate cea mai interesanta statiune din Bulgaria !

  vezi oferta

  pana la -20%

Vacanta nisipuri de aur

Despre vacanta in Nisipurile de aur, Bulgaria

vezi promotii
Meniu/Filtre

Cu o buna reputatie pe plan international, statiunea ofera conditii ideale. Plaja intinsa cu nisip fin si apa curata, izvoare minerale, numeroase activitati de agrement, distractie, sporturi nautice, conditii de cazare pentru toate buzunarele, varietatea de restaurante si baruri, tratamente spa, toate acestea fac din Nisipurile de Aur una din cele mai apreciate. La 18 km de orasul Varna, al 3-lea ca marime din Bulgaria, Nisipurile de Aur se bucura de o excelenta amplasare la liziera unor paduri seculare ce fac parte din Parcul National Zlatni Piasaci, unul din primele rezervatii declarate in Bulgaria.

De ce Nisipurile de Aur pentru o vacanta in Bulgaria?

Cu o plaja ce se intinde pe cca 4 km, ce nu de putine ori ajunge si la 100 m latime, si clima favorabila (o medie 28-30 grade in aer si cca 25-26 in apa pe cursul verii), Nisipurile de Aur ofera conditii deosebite pentru cei ce vor sa leneveasca la soare dar si pentru persoanele mai active carora le place distractia si aventura.

 • Statiunea ofera numeroase posibilitati de a petrece timpul liber atat pentru adulti cat si pentru tineri sau copii. Piscine- atat pe plaja cat si in interiorul hotelurilor (unele chiar cu ape minerale), terenuri de tenis, volei si beach volei, piste de bowling, terenuri de minigolf, centre de fitness, calarie si ciclism sunt doar cateva din activitatile ce pot fi practicate la Nisipurile de Aur. Cele mai populare sunt insa sporturile de apa: yachting, cursele cu jet ski-ul sau cu parasuta, ski-ul pe apa, nelipsita banana, un centru de scuba diving (scufundari) si multe altele.
 • Shopping: Fie in hoteluri, fie pe aleele statiunii sunt numeroase locatii pentru cumparaturi din cele mai diverse, de la banalul suvenir pana la branduri internationale.
 • Restaurante / Baruri: O varietate larga de baruri, cafenele, terase, restaurante si taverne in care se servesc atat preparate din bucataria internationala cat si din cea locala la preturi mai mult decat rezonabile. Vinul si vermout-ul bulgaresc apar in majoritatea meniurilor, insa trebuie neaparat sa incercati berea locala: Kamenitza.
 • TransportTransportul intre Nisipurile de Aur si Varna este neasteptat de bine organizat. Daca nu veti merge cu masina, in afara liniilor regulate ale autobuzelor ce conecteaza statiunea de oras si de asemenea de aeroport, sunt foarte multe microbuze si taxiuri. Datorita concurentei tarifele sunt relativ mici.
 • Viata de Noapte: Multe baruri de plaja (beach bar), discoteci si cluburi de noapte intretin atmosfera chiar pana la ore tarzii in noapte. Cei ce se simt norocosi pot petrece timpul la casino-ul din statiune, unde in fiecare seara se desfasoara si diverse spectacole.

Nu de putine ori premiata cu Blue Flag; recunoastere internationala pentru calitatea plajelor si a serviciilor turistice de litoral; Nisipurile de Aur se mentine ca o destinatie de top in preferintele turistilor datorita conditiilor pentru cura heliomarina si varietatea activitatilor de agrement atat pentru familii cu copii cat si pentru tineri ce urmaresc distractia


"Travel Planner s-a dovedit a fi o agentie cu servicii prompte, personalul avand multa dosponibilitate in a te asculta si a-ti oferi serviciile de care ai nevoie. Nu acelasi lucru pot sa spun despre Tabita Tour, agentia de transport cu care relationeaza Travel Planner. Serviciul de transport lasa de dorit in ceea ce priveste curatenia interioara a masinilor, cunoasterea traseului de catre sofer si mai ales, respectarea termenilor contractuali (am rezervat contracost anumite locuri in masinile de transport, dar nu le-am putut ocupa deoarece erau deja ocupate de catre insotitorul de drum-2 locu..."

- MR, Director companie, 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Stațiunea a obținut nota 8.2 pe baza a 5117 impresii.