x

Oferte vacanta Nessebar

oferte de cazare la hoteluri pentru vacante in Nessebar bulgaria 2020

Despre vacanta in Nessebar, Bulgaria

Meniu/Filtre

Nessebar este recomandata pentru petrecerea unei vacante relaxante si linistite pe litoralul Marii Negre intr-o atmosfera romantica, intr-o statiune moderna a carei istorie depaseste 9000 de ani. vezi oferte vacanta nessebar

De ce Nessebar pentru o vacanta in Bulgaria

La 35 km nord de Burgas si la doar 3 km de Sunny Beach, Nessebar este amplasata pe o mica peninsula conectata printr-un istm ce face legatura cu litoralul si atrage atat prin cele 2 plaje cu nisip fin cat si prin farmecul centrului istoric.

  • Probabil unul din cele mai vechi orase din Europa, Nessebar este o fosta asezare tracica, apoi polis grecesc si colonie romana devenind teriotoriu bulgaresc abia in secolul VII.
  • Cea mai populara atractie turistica este orasul vechi, amprenta marilor civilizatii din antichitate, care incanta turistii cu strazile inguste si pietruite, case de epoca construite din lemn, lacase de cult medievale foarte bine conservate, situri arheologice si taverne specifice.
  • Valoarea si frumusetea locurilor a fost recunoscuta si de UNESCO, cand, in 1983 a fost inclus in patrimoniul sau. vezi cazare Nessebar
  • Monument si simbol al civilizatiei bulgaresti la Marea Neagra, statiunea Nessebar este una din destinatiile preferate de pe coasta sudica a litoralului pentru ofertele tentante de petrecere a vacantei.
  • Daca preferati hoteluri moderne si o oferta mai bogata pentru cazare, trebuie sa alegeti partea noua a statiunii, care insa are farmecul si atmosfera cartierului vechi.
  • Cele 2 plaje din apropierea orasului vechi cat si cele dinspre statiunea Sunny Beach ofera conditii si facilitati complete pentru agrement, practicarea sporturilor nautice, distractie si cura heliomarina.
  • Statiunea are suficiente restaurante, cafenele si taverne traditionale astfel incat sa multumeasca orice turist. Cele mai bune locatii sunt pe strazile Roussalka si Tsar Ivan, pe marginea sud-estica a peninsulei. Unul din restaurantele recomandate este Neptun, pentru splendida panorama spre mare si pentru pestele proaspat si bine gatit aici.

Pentru cei care doresc mai multa distractie decat poate oferi un sejur in Nessebar, va reamintim ca la numai 3 km se afla statiunea Sunny Beach in care distractia este maxima si viata de noapte este foarte activa.


"Despre Travel Planner am cuvinte doar de lauda, Nu am avut niciodata probleme in planificarea vacantelor si rezervarea la hotel, din contra, la orice solicitare, persoana de contact cu care colaborez a fost foarte eficienta. "

- Trofin, jurist, 37 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Stațiunea Nessebar, Bulgaria a obținut nota 7.98 pe baza a 523 impresii.