x

Oferte vacanta Elenite

oferte de vacanta in elenite bulgaria 2019

Despre vacanta in Elenite, Bulgaria

Meniu/Filtre

Va recomandam o vacanta in Elenite pentru a va "reincarca bateriile". Statiunea este frumoasa si ofera toate conditiile pentru un sejur linistit impreuna cu famili sau cu prietenii.

De ce Elenite pentru o vacanta in Bulgaria?

La cca 10 km nord de Sunny Beach si 40 km de Burgas, Elenite este mai mult un complex turistic aerisit cu toate facilitatile si o gama variate de sporturi, activitati de agrement si animatie pentru turisti. oferte vacanta Elenite

  • Cazarea se face la unul din cele 4 hoteluri sau la cele peste 500 de vile ale complexului (cu 2 sau 3 etaje ce imprumuta elemente de arhitectura din vechiul Nessebar). In cazul in care preferati vilele trebuie sa stiti ca aveti posibilitatea de a alege varianta all inclusive, lucru ce nu il intalniti foarte des in Bulgaria (la vile).hoteluri Elenite
  • Fiind bine organizata, ca si infrastructura, statiunea nu este aglomerata chiar si in varf de sezon. Plaja cu nisip fin, desi destul de ingusta, este generoasa ca spatiu / turist si va asteapta cu sezlonguri si umbrelute de soare. Statiunea are si un mini Aqua Park in care intrarea este libera singura taxa fiind cea pentru inchirierea sezlongului.

"Cei de la agentie m-au ajutat in alegerea hotelului, deci sunt multumita ca mi-au recomandat un hotel la care m-am simtit bine."

- Mariana, asistent manager , 46 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 8.21 pe baza a 13056 impresii.