x

Oferte vacanta Duni

oferte de cazare la hoteluri pentru vacante in duni 2018 bulgaria

Despre vacanta in Duni, Bulgaria

Meniu/Filtre

Duni Royal Resort este un complex de vacanta construit in golful Duni din sud-estul Bulgariei, intr-o zona plina de vegetatie, cu o priveliste placuta, inconjurata de dealuri, dune si plaje cu nisip. Statiunea a fost construita in anii optzeci cu scopul de a oferi turistilor atmosfera specifica satelor Bulgariei intr-o locatie atragatoare de langa mare. Atmosfera aici este foarte placuta, intreg satul fiind gandit ca o zona pietonala, iar hotelurile renovate in anul 2000 arata deosebit si ofera o multime de facilitati turistilor estivali.

De ce o vacanta in Duni ?

  • Marea in golful Duni este linistita, intrarea in apa este lina si graduala iar vantul nu ajunge aici, facand aceasta statiune ideala pentru familiile cu copii. Plaja este spatioasa, organizata cu sezlonguri si umbrelute iar nisipul este fin si auriu.
  • Hotelurile si vilele de aici sunt variate si ofera o multime de facilitati pentru turisti, de la terenuri de sport, programe de aerobic, mountain bike, piscine, cateva sporturi nautice si un program de entertainment special asigurat de animatori atat pentru adulti cat si pentru copii, pe tot parcursul zilei.
  • Copii au de fapt un tratment special, fiind organizate o multime de activitati, petreceri, excursii si chiar si olimpiade.
  • Daca ati alege sa va petreceti vacanta in golful Duni din Bulgaria, Duni Royal Resort va va face sa va simtiti rupt de lume, aflati intr-o comunitate vesela si prietenoasa, departe de agitatia marilor orase si concentrati pe placerea activitatilor recreative si distractive, lasand deoparte orice gand stresant al vietii cotidiene.

"Am fost sceptic in privinta agentiei deoarece a fost prima data cand am mers in concediu prin agentia dumneavoastra si in plus ati avut cea mai buna oferta din punctul de vedere al pretului pentru vacanta la Grand Victoria.Ati dat dovada de seriozitate si profesionalism.Pentru aceasta va multumesc si am sa tin cont de ofertele dumneavoastra cand ma voi duce anul viitor in concediu."

- Mudura, gestionar, 26 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Stațiunea a obținut nota 8.75 pe baza a 263 impresii.