x

oferte vacanta albena

oferte pentru vacante in albena 2020

Despre vacanta in Albena, Bulgaria

Meniu/Filtre

Amplasata intr-o zona impadurita, pe margina unui golf superb, Albena este faimoasa pentru plaja si gradinile sale cu  flori, una din destinatiile de top pentru petrecerea unui sejur.

De ce Albena pentru urmatoarea vacanta in Bulgaria?

Daca alegeti o vacanta in Albena aveti parte de servicii de calitate si nu putini sunt turistii care se intorc pentru climatul agreabil, apa curata si linistita, facilitati pentru relaxare si sport, numeroase facilitati de agrement, restaurante bune, centre de frumusete si SPA-uri, toate contribuind la succesul unei statiuni de renume international si premiata cu Blue Flag. (o garantie pentru conditii bune de vacanta pe litoral).

  • Vacanta o petreceti la soare pe una din cele mai generoase plaje din Bulgaria, cu cei peste 5 km lungime si 150 m latime.
  • Oferta de agrement a statiunii este foarte variata: multe piscine, bowling, banana riding, hidrobiciclete, barcute si yacht-uri, ski pe apa, surfing si wind surfind, plimbari cu ski jet, 7 terenuri de fotbal, 13 terenuri de tenis, 12 piste pentru bowling, un club modern de calarie si scufundari etc.
  • Copii au de ales intre discoteci pentru copii, trenulete, trambuline gomflabile, water carting etc
  • Hotelurile si celelalte spatii de cazare sunt amplasate fie pe plaja, fie pe dealurile domoale si impadurite ce ofera o splendida vedere spre mare sau spre intreaga statiune. In total Albena dispune de 14,900 de locuri in 43 de hoteluri, 5 case de vacanta si 1 camping, 90% din ele renovate si cu deosebite conditii de a petrece un sejur cu prietenii, cu familia sau pentru organizarea unor evenimente sau team building.
  • Pentru pranz sau cina in afara hotelului aveti de ales din peste 100 de stabilimente de catering. De la restaurante first class pana la fast food-uri, terase pe plaja, baruri si discoteci, taverne traditionale sau cu bucatarie chinezeasca si indiana, sunt suficiente pentru orice gust si orice buzunar.

Statiunea Albena isi asteapta turistii cu o atmosfera calda, plaje curate si bine intretinute, verdeata si flori pretutindeni, concerte, safari fotografic cu jeep-ul sau plimbari cu yachtul, o statiune linistita ce nu are energia din alte statiuni


"Agenția Travel Planner este super si o recomand prietenilor ,colegilor .Va Multumesc pentru corectitudine si sinceritatea fata de alegerile făcute de noi ."

- Marinela, Asistenta medicala , 35 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Stațiunea Albena, Bulgaria a obținut nota 8.46 pe baza a 1725 impresii.