x

Vacante Bulgaria 2020

Oferte vacante Bulgaria 2020

Top promotii pentru vacante in Bulgaria 2020

Meniu/Filtre

Top oferte early booking - vacante Bulgaria 2020

Desi nu toate hotelurile de mai jos au reduceri consistente, reprezinta hotelurile care poate au cel mai bun raport calitate pret. Pentru hotelurile de mai jos, in general disponibilitatea este redusa in timpul sezonului, si de aceea, in afara avantajului de pret, aveti posibilitatea de a rezerva camere in perioada dorita, la hotelul dorit. Ne puteti contacta oricand pentru mai multe detalii si informaatii

Promotii vacante Bulgaria 2020

Nimic nu se compara cu o vacanta la oferta in Bulgaria. In aceasta perioada va recomandam ofertele early booking si super ofertele pentru lunile mai, iunie si septembrie pentru ca reducerile pot ajunge pana la 50%. Va recomandam sa profitati de reducerile early booking valabile pana la sfarsitul lunii.

Expira la 31.12 (57)
BLACK FRIDAY (18)
Top promotii (24)
Early Booking (153)

"Totul a fost foarte bine, am comunicat excelent cu personalul agentiei Dvs., chiar daca...cred ca am fost un client cam pretentios. Am tot solicitat diverse oferte, dar mi s-a raspuns la toate :) Am primit raspunsuri de la Dvs, in cel mai acurt timp posibi, cu eficenta maxima. Da, flexibilitatea de asemenea, dupa cum am spus si mai sus am solicitat o serie de oferte si am primit raspunsuri si variante optime. Multumesc echipei Dvs."

- Dumitrescu, economist, 31 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Bulgaria a obținut nota 8.26 pe baza a 14898 impresii.