x

Oferte Nisipurile de aur 2019

oferte hoteluri nisipurile de aur 2019 bulgaria

Cazare la hoteluri in Nisipurile de Aur Bulgaria 2019

vezi promotii

In Nisipurile de Aur sunt peste 100 de hoteluri. Travel Planner a ales pentru tine cateva oferte de cazare la hoteluri pe care le recomandam pentru urmatorul dumneavoastra sejur. Va asteptam cu cererile de rezervare pentru o vacanta in Nisipurile de Aur in vara anului 2015.

Oferte de cazare la hoteluri propuse in Nisipurile de Aur Bulgaria

In functie de bugetul dumneavoastra, am putea sa va recomandam toate hotelurile din Nisipurile de Aur. Alege Daca selectia de mai jos nu este pe placul dumneavoastra, afla mai multe despre oferte in Nisipurile de Aur

Sortează după
Meniu/Filtre
53 hoteluri
    mai sunt 33 hoteluri

    "Excelent In sfarsit o agentie cu o atmosfera de profesionisti, amabili si binevoitori. Ne-au oferit toate detaliile cerute despre hotel, camere, servicii, amplasare de la bun inceput, ca niste adevarati cunoscatori (dovada ca cunosteau bine hotelul si nu ne vorbeau "din pliante") Stiu ca este deja tarziu pt sezonul estival 2014, dar noi v-am recomandat deja tuturor prietenilor si colegilor nostrii, care au ramas surprinsi "ca se poate si asa" pentru o agentie de turism din Romania. Mult succes in continuare - tineti-o tot asa"

    - AXENTE, inginer geolog, 55 ani | Impresii despre Travel Planner >>

    Stațiunea a obținut nota 8.17 pe baza a 4863 impresii.