x

Oferte Nisipurile de aur 2018

oferte hoteluri nisipurile de aur 2018 bulgaria

Oferte hoteluri Nisipurile de Aur Bulgaria 2018

vezi promotii

In Nisipurile de Aur sunt peste 100 de hoteluri. Travel Planner a ales pentru tine cateva oferte de cazare la hoteluri pe care le recomandam pentru urmatorul dumneavoastra sejur. Va asteptam cu cererile de rezervare pentru o vacanta in Nisipurile de Aur in vara anului 2015.

Oferte de cazare la hoteluri propuse in Nisipurile de Aur Bulgaria

In functie de bugetul dumneavoastra, am putea sa va recomandam toate hotelurile din Nisipurile de Aur. Alege Daca selectia de mai jos nu este pe placul dumneavoastra, afla mai multe despre oferte in Nisipurile de Aur

Sortează după
Meniu/Filtre
63 hoteluri
    mai sunt 43 hoteluri

    "Agentia...JOS PALARIA! Prima oara cand am contactat agentia, mi s-a parut putin ciudat, avand in vedere ca de 5 ani foloseam alta agentie. Ce sa zic..am rugat, daca se poate, sa mi se caute o camera intr-un anumit corp de cladire. Au facut tot posibilul chiar daca mi-au zis ca nu se stie daca se poate, am avut o foarte placuta surpriza sa constat ca era totul pregatit, cheia ma astepta si, culmea! chiar in corpul de cladire cerut de mine. Asta a fost o adevarata surpriza placuta. La anul...aceeasi agentie si acelasi hotel..doar ca perioada va fi mai mare: 2 saptamani..se merita!"

    - Alin, inginer, 31 ani | Impresii despre Travel Planner >>

    Stațiunea a obținut nota 8.17 pe baza a 4730 impresii.