x

Oferte Nisipurile de aur 2016

oferte hoteluri nisipurile de aur 2016 bulgaria

Oferte hoteluri Nisipurile de Aur Bulgaria 2016

vezi promotii

In Nisipurile de Aur sunt peste 100 de hoteluri. Travel Planner a ales pentru tine cateva oferte de cazare la hoteluri pe care le recomandam pentru urmatorul dumneavoastra sejur. Va asteptam cu cererile de rezervare pentru o vacanta in Nisipurile de Aur in vara anului 2015.

Oferte de cazare la hoteluri propuse in Nisipurile de Aur Bulgaria

In functie de bugetul dumneavoastra, am putea sa va recomandam toate hotelurile din Nisipurile de Aur. Alege Daca selectia de mai jos nu este pe placul dumneavoastra, afla mai multe despre oferte in Nisipurile de Aur

Sortează după
Meniu/Filtre
65 hoteluri
    mai sunt 45 hoteluri

    "AM SPUS SI SCRIS LA PUNCTUL CU INTREBAREA NR. 1 . AGENTIE CARE STIE CU ADEVARAT SA-TI SCOATA BANI DIN BUZUNAR. AICI MA REFER CA PERSOANAL MIE MIA FACUT PLACERE SA PLATESC ACEASTA VACANTA DIN 2014, PRECUM SI ALTELE DIN ANI PRECEDENTII. AMABILI, ZIMBITORI , ATENTII LA CEL MAI MIC DETALIU, HOTEL , SERVICII, PARCARE AUTO, PERSONALUL DIN HOTELURI CYU CARE IEI COLABOREAZA. EU PERSONAL SUNT MULTUMIT -SI CHIAR RECOMAND. CINE STIE SA SE RESPECTE SA NU FIE INSELATI RECOMAND AGENTIA - TRAVEL PLANNER. CIPRIAN -FRUNZA-PETRU-RADU-VIORICA-BIANCA, etc"

    - Ceaca Ciprian , Administrator-S.R.L-IMPORTY EXPORT-EUROPA, 46 ani | Impresii despre Travel Planner >>

    Stațiunea a obținut nota 8.05 pe baza a 3458 impresii.