x

Statiuni regiunea Varna

Image

Statiuni regiunea Varna

Meniu/Filtre

Statiuni in regiunea Varna

Regiunea Varna este preferata pentru o vacanta la mare pentru ca este mai aproape de Romania. Principalul oras din regiune este Varna care se afla relativ aproape de cele 3 statiuni populare (Albena, Nisipurile de Aur, Constantin si Elena), la numai cca 300 km de Bucuresti. Plaje intinse si generoase distractie atat pentru tineri cat si pentru familii cu copiii ... aici gasesti cate ceva pentru fiecare.


Oferte vacanta / sejur regiunea Varna - Bulgaria 2020

In regiunea Varna va putem oferi peste 100 de hoteluri incepand de la hoteluri de 3 stele pana la cele de 5 stele. In cazul in care cele de mai jos nu se potrivesc preferintelor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati pentru cele mai bune variante pentru o vacanta pe litoralul Bulgariei, in regiunea Varna.


"Cautam oferte sa petrec un week-end la Nisipuri.. Am dat mail la 3 agentii pe care le-am gasit pe internet. Travel Planner a fost cea mai promta, iar pentru mine asta a contat. Urmatoarea data cand am vrut sa "evadez" intr-un week-end prelungit, i-am contactat direct pe ei. M-a surprins placut ca si-au amintit de mine, m-au intrebat cum m-am simtit, i-am simtit aproape... Am stabilit detaliile pe mail si la telefon, m-am razgandit la cateva oferte, insa de fiecare data mi s-a raspuns cu amabilitate si intelegere. In agentie, la procurarea efectiva a biletelor, s-a rezolvat totul cu mare prof..."

- Cotroceanu, Director general, 29 ani | Impresii despre Travel Planner >>

Litoral Bulgaria a obținut nota 8.26 pe baza a 14898 impresii.