TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
3 stele

Impresii si pareri Villas Magnolia Albena Bulgaria. Turisti care au acolo.


8.9
100%
5 impresii
5 impresii
Impresiile Travel Planner (5)
Amplasare
9.4
Camere
9.2
Mancare
8.8
Personal
9
Atmosfera
9.6
Facilitati
8
Calitate / pret
8.7
Impresii pe Villas Magnolia

5 impresii reale, verificate 100% - Villas Magnolia

Impresii pe Villas Magnolia

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
8.5
hmmmm
Vila superba,nu prea am nimic de reprosat,bazinele (piscina) la hotel orhideya destul de OK, in schimb restaurantul orhideya foarte slabut,dar cum am inteles si la alte restaurante e aceeasi poveste ,din ce in ce mai slab de la un sezon la altul

Arata mai mult

7.7
Prea scurt
Aproximativ perfect.
Recomand Travelplanner: Promtitudine.Profesionalism.

Arata mai mult

9.7
Foarte bine!
9.7
Sejur placut
Am petrecut 4 nopti la vilele Magnolia, cazarea relativ ok (cu unele minusuri),restaurant super ok, mancarea foarte gustoasa si diversificata ( menționez ca am fost si la multe alte hoteluri all inclusive in Albena), piscina frumoasa ,mare, curata si f indragita de copii ( mai ales toboganele).Distanta fata de mare este compesata de scarile rulante cu care se ajunge repede la mare .Animatori care si-au dat silinta pentru a relaxa turistii.Un sejur reusit .M-as intoarce cu placere in aceasta locatie .Mulțumesc de asemenea agenției Travel Planner in special d-nei Mihaela pentru profesionalism .O agentie care a raspuns prompt la toate solicitările noastre si cu care ne-am simțit in siguranta. Felicitări Travel Planner !
Recomand Travelplanner: Multumiri agentiei Travel Planner in special d-nei Mihaela pentru profesionalism. Felicitări Travel Planner !

Arata mai mult

10.0
NEMAIPOMENITA !!!
Pornind de la locatie, confort, curatenie si mai ales amabilitatea si onestitatea personalului, acord nota 10+++ cu multe felicitari. Totul a fost foarte bun.
Recomand Travelplanner: O agentie foarte serioasa, cu personal extrem de profesionist, amabil, punctual. O placere sa lucrezi cu astfel de persoane. Felicitari si tineti-o tot asa. Multumesc.

Arata mai mult

loading
Cum a fost sejurul tau în Villas Magnolia?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Villas Magnolia

Care este impresia generala despre hotelul Villas Magnolia?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Villas Magnolia in proportie de 100% si au acordat nota 8.9. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 5 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Villas Magnolia?
Categoria Atmosfera (nota 9.6) si Amplasare (nota 9.4) sunt cele mai apreciate la hotelul Villas Magnolia. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 9.2), Personal (nota 9), Mancare (nota 8.8), Calitate / pret (nota 8.7), Facilitati (nota 8). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret