Caută
x

Impresii Vile Elenite

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Vile Elenite. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Elenite, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,52
 
  • 8.8
  • 6.7
  • 6.7
  • 6.7
  • 8.7
  • 7.1
  • 4.2
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Elenite și Oferte

8.66

Hmmm

In mare parte a fost exceptional, amplasarea vilelor este foarte buna, mai mult am stat pe plaja , la bazin sau la aquaparc( si la bar :) )Vilele miroseau a mucegai, dar cu multa aerisire se reducea mirosul, oricum stateam acolo numai la noapte.

5

Dezamagire

Igrasie, miros de mucegai, mucegai la baie, curatenie superficiala

8.19

concediu la Elenite

Noi am stat la vile - totul a fost ok. Probleme au fost cu masa. In primele zile aceeasi mancare, feluri putine, trebuia sa debarasezi masa daca doreai sa mananci caci nu aveau personal suficient. Daca gaseai pe cineva aveau niste lavete imbacsite de-ti venea sa versi dupa ce iti stergeau masa, asa ca am preferat sa sterg eu masa ca sa putem manca linistiti . Tot ce era mai bun disparea repede, oameni necivilizati si aici ma refer la turisti care isi umpleau mesele si lasau pe masa mai mult de jumatate. Cand am cerut prajituri sefa de restaurant (care nu stia engleza) a fost foarte obraznica si mi-a spus "teren" adica cu alte cuvinte sa fac pasi ca nu o intereseaza ce spun eu. Mai erau si alti turisti nemultumiti de conditiile de la masa dar nu intelegeam bulgara sau rusa. Am fost la menegerul vilelor si am spus cele sesizate, iar de a doua zi totul s-a schimbat (in privinta calitatii mancarii- nu si al comportamentului turistilor-evident ).Personalul de la restaurant a fost mai mare dar tot trebuia sa-ti debarasezi daca doreai sa mananci.....frumos nu? La loby bar au fost foarte amabili, de fapt peste tot in afara de restaurant, cu toate acestea nu stiu daca as recomada prietenilor.

5.86

ok

camera a fost pe masura nevoilor noastre

4.8

FOARTE MULTE TREPTE DE URCAT SI COBORIT

locatia foarte frumoasa dar gresit impartita ca si acces la principalele locatii camera a fost curata in 7 zile de 2 ori camera avea doar 2 draperii din 5 pentru ca era ressort preturile magazinelor erau cu mult mai mari decat in sunny beach foarte multi copii restaurantul a avut o mancare care lasa de dorit.carnea era ciudata( vreau sa luati in calcul ca este al 3 lea an cand merg in bulgaria cu agentia dvs si pana anul acesta totul a fost ok - chaika si morsko) nu suntem pretentiosi la mancare dar am simtit la orele de masa ca este sf pamantului. fructe erau de negasit si cand apareau la fel dispareau. plaja este plina de pietre, la fel si in mare. chiar daca aveau bar irlandez il tineau inchis( trebuia sa mergem la receptie sa ne rugam sa-l deschida) vasul de toaleta era defect si niciodata nu se oprea apa in rezervorul vasului( curgea mereu)


"Este prima oara cand colaborez cu dvs. si apreciez f.mult interesul pentru clientii dvs., despre detalii, corectitudinea, transparenta cat si felul de a sta de vorba cu un viitor client. Voi recomanda mai departe agentia dvs, in primul rand pentru seriozitate. Multumesc in mod deosebit D-nei Mariana pentru implicare ! Doresc sa raman clientul dvs. pentru urmatoarele vacante !"

- tudorica, m.a.i., 46 ani | Impresii despre Travel Planner >>