x

Oferte vacanta Sunny Day

oferte de cazare la hoteluri pentru vacante in sunny day bulgaria 2018

Impresii despre Sunny Day, Bulgaria 2018

Meniu/Filtre

Obisnuim sa intrebam turistii nostri despre experienta lor din vacanta pe care au petrecut-o in Bulgaria. Mai jos veti gasi cateva comentarii, pareri sau impresii despre hotelul sau sejurul petrecut in Sunny Day

,33
,33

  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
5.7

un hotel cu potential, dar si ceva probleme

Statiunea nu este de fapt o statiune. Este un complex de 3 hoteluri sub aceeasi "umbrela" Sunny day. Avantajul este ca accesul pe aleea cu hoteluri se face restrictionat, cu bariere. Din acest motiv, in zona este liniste. Dezavantajul este ca daca nu ai masina, mori de plictiseala. In acest complex nu exista decat un restaurant de peste si un bar pe plaja. Zona este curatata si ingrijita in mod corespunzator.

8.7

Hotel deosebit

Da zona Sunny Day(complexul) e linistit,insa, cum ai trecut de sunny day(bariera) incepe colcaiala. Plin de romani, moldoveni imbracati in bermude rosii cu flori si camasa albastra cu patratele eventual cu nasturii desfacuti .. (si alte combinatii de genu)

mai sunt 48 impresii

"Comunicare excelenta, atentie si grija pentru client atat in perioada inainte de concediu, in timpul concediului cat si dupa. "

- Ioan Ciprian Felea, Inginer, 39 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 8.19 pe baza a 11493 impresii.