x

Vacanta Constantin si Elena

oferte de cazare la hoteluri pentru vacante in constantin si elena bulgaria 2019

Impresii despre Constantin si Elena, Bulgaria 2019

Meniu/Filtre

Obisnuim sa intrebam turistii nostri despre experienta lor din vacanta pe care au petrecut-o in statiunea Constantin si Elena. Mai jos veti gasi cateva comentarii, pareri sau impresii despre hotelul sau sejurul petrecut in Constantin si Elena.

,63
,63

  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
2.5

Hotel de 5* cu servicii de 3*

Statiune mica, linistita, fara activitati. Seara te poti plimba sau merge la shopping.

4.2

Slab

Statiune ok

4.7

Astor Garden Hotel

Statiunea este una din cele mai vechi din Bulgaria si lucrul acesta se si vede din pacate prin cladiri, ambient si terase, cu foarte mici exceptii. Nu exista o faleza sau poate nu am descoperit-o noi, in mare parte din timp nu aveai ce sa faci in plimbarea de seara. Suvenirurile si magazinele erau pline cu marfa slab calitativa si scumpa pentru ce oferea. Plaja era cu nisip fin, iar apa marii era destul de adancachiar si aproape de mal, fapt pentru care am stat mai mult la piscinele hotelului.

mai sunt 688 impresii

"Travel Planner este o agentie destul de buna care spune adevarul ,eu mergeam in Bulgaria printr-o alta agentie dar la ultimul concediu m-a dezamagit mi-a fost recomandat un hotel vara trecuta un hotel ca fiind foarte bun in fond a fost un hotel foarte prost.Cei de la Travel Planet au fost din puncul meu de vedere ok. sper ca si pe viitor sa fie la fel.Pretul pe care ei mi-au dat a fost foarte bun in comparatie cu alte agentii,personalul destul de ambil sper sa mai colaboram si pe viitor."

- stoica, manager, 33 ani | Impresii despre Travel Planner >>

a obținut nota 8.21 pe baza a 13056 impresii.