Caută
x

Impresii Park Hotel Golden Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Park Hotel Golden Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,25
 
  • 8
  • 8.6
  • 8.1
  • 8.4
  • 8.2
  • 7.7
  • 8.4
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

1

locatie so

Nu recomand nimanui sa se cazeze in acest hotel. Curatenia lasa mult de dorit, panze de paianjen peste tot in camera, baie la check in plina de nisip, lipsa saci menajeri la cos, pe canapeaua extensibila nu se putea dormi, vesela murdara si personal care se comporta foarte foarte urat in special cu romanii. Mancare multa si extrem de prost calitativa, sucuri de la"tec". Pe plaja, sezlongurile sunt doar in limita locurilor disponibile, degeaba platesti all inclusive plus, ca tot vei sta pe nisip. Sezlong asigurat=sezlogul de plactic, pentru burete tb platit suplimentar 3lv/zi. Desi este un hotel de 4 stele, wi-fi se plateste cu 15lv/zi.

2.2

Orice altceva!

Camere neigienizate, (bai murdare cu par si nisip pe podea). Holuri murdare, nespalate corespunzator.sisteme de ventilatie murdare, pline de praf, paianjeni si mizerie. Receptioneri slab pregatiti( au inregistrat gresit voucher-ul), fara bune maniere, manager nesimtit si prost pregatit profesional. Foarte multe scari de urcat si coborat pana la plaja, cam 100. Camere mari,lenjerii si prosoape curate,vedere la mare

3.86

Specificați corect datele hotelul in anunțurile dumneavoastră ce trebuie sa mai plateasca omul de acasa.

Salut nu pare un hotel de 4 stele ,mâncarea se repetă, parcarea nu este 5 euro 40 lei pe zi , pe plaja am avut suplimentul lua dar sejlongu trebuia se cumpărăm saltea cu 3lv

7.6

Agentia DA, hotelul NU

Accesul la plaja este destul de anevoios, se folosesc trepte ( peste 100 ). Am vazut parinti destul de chinuiti ( purtau in brate atat copii cat si carucioarele ) Camerele sunt curate, spatioase, baile nemodernizate, insa cuarte. Mancare medie atat ca si cantitate cat si ca si calitate.

7.06

Hotel de 4* ... o glumă bună!!!

Un hotel frumos as putea spune , curat , dar serviciile foarte proaste!!! Mâncarea putina , dimineața, daca nu ar fi ouă fierte, omleta, ochiuri nu ai ce sa alegi .... Am venit la 13.55 si nu ni s au pus bratarile pe motiv : mai așteptați 5 minute pt k încă este prânzul.... Pe bune ??!!! La plecare nu ni s au dat buletinele până nu au verificat camerele ... asa k eu o sa evit hotelul asta de 4 * ☹☹☹

6.6

Satisfacator

Hotelul este situat destul de sus pt o familie cu copii.Foarte greu de urcat 100 de scări de 3 ori pe zi dus-intors.Avand all inclusiv se incepe cu masa de seara si se incheie cu micul dejun.Nu mi se pare ok.Camera destul de spatioasa dar cu un miros de mucegai si.Lifturi insuficiente pe o aripă a hotelului si se mai defectă si des.Mancarea buna si diversificată dar nu pt pretențioși.In concluzie nu as mai repeta experiența.

7.86

Se putea si mai bine

Nu s-a ridicat asteptarilor mele.

9

Au fost vacante si mai reusite la Nisipurile de aur

Se putea si mai bine.Prin comparatie cu alte hoteluri din statiune, nu este la nivelul asteptarilor. Aproape de plaja, conditii bune , sunt si camere cu probleme, mancarea buna dar aceeasi .

mai sunt 229 impresii

"Ca si anul trecut cand am fost la Sunny Beach prin aceeasi agentie lucrurile au decurs normal , nu am ce reprosa acestei agentii ."

- Tarita, inginer, 42 ani | Impresii despre Travel Planner >>