Caută
x

Impresii Park Hotel Golden Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Park Hotel Golden Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,34
 
  • 8.1
  • 8.7
  • 8.2
  • 8.5
  • 8.3
  • 7.8
  • 8.6
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

6.6

Nu recomand !

Mancare proasta.Plaja mica fără sezlonguri suficiente.

6.46

Nu recomand.

Cazare etaj 8 ,galagie de la motoarele amplasate sus pe hotel.Mancarea foarte proasta ,chiar unele cu miros neplacut ,sa nu mai zic ca daca te duci cu un copil mic acolo nu ai nimic recomandat ptr el .Anul acesta am mers ptr a doua oara la acest hotel cu speranta ca o sa fie mai bine decat anul trecut ,dar spre surprinderea mea a fost cu mult mai rau. Cafeaua este limitata la mesele de pranz si cina dozatoarele de cafea ereau acoperite ptr a nu mai fi utilizate .

7.6

Nu recomand

Am stat la acest hotel 4 familii, timp de 3 nopti. In una dintre camere, in ultimele 2 nopti, a existat un musafir nepoftit, mai exact un soarece, care a si mancat cele 2 pungi de sticks-uri din minibar. La check-out am relatat povestea celor de la receptie, iar reactia lor a fost ca nu inteleg cum a putut un soricel sa se urce pe frigiderul din minibar. Din fericire, am imortalizat momentul cu cateva fotografii si le-am facut dovada. Nu a existat nici macar un "ne pare rau pentru cele intamplate". O alta nemultumire se refera la personalul hotelului si la facilitati: - 2 dintre camere au ramas fara sapun lichid in dispenserul din baie cu 2 zile inainte de plecare, insa doamnele de serviciu nu le-au umplut decat dupa ce am mers direct la una dintre ele si i-am spus despre problema. - intr-o dupa-amiaza, pe la ora 3 mai exact, se aude de pe hol o muzica destul de tare. Am iesit, iar femeia de serviciu asculta linistita, pe fotoliul de pe hol, muzica bulgareasca pe Youtube.

8.86

Se putea si mai bine

Hotel bine situat,curățenie zilnică in cameră, deficiențe mari la parcare,10 leva pe zi,acces in parcare decât la ora 14.oo până atunci stai sa pazesti masina in stradă deoarece te poti trezi cu ea ridicată. Cost recuperare 70 le va.

8.73

Vacanță Bulgaria.

Bună ziua .hotelul cît și mîncarea au fost foarte bine singura nemulțumire a fost la plaje .seslongurile ,umbrele rupte si plaja neîngrijită și pe deasupra neau cerut și cîte 3 leva pe saltea de către îngrijitorul plajei

mai sunt 210 impresii

"Agentia ne-a oferit servicii impecabile,ne-a aranjat si transportul,am intampinat si o problema care s-a rezolvat imediat,nota 10!"

- Georgiana, studena, 24 ani | Impresii despre Travel Planner >>