Caută
x

Impresii iHotel

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la iHotel. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Sunny Beach, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
9,08
 
  • 9
  • 9.1
  • 9
  • 9.1
  • 9
  • 8.8
  • 9.2
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Sunny Beach și Oferte

7.8

Un hotel slab

In realitate un hotel de 3 stele , renovat, dar care nu imresioneaza cu nimic. Nu am simtit deloc atmosfera de vacanta, si asta din cauza ca daca vrei sa te relaxezi la o terasa a hotelului, nu prea ai variante decat intr-o curte interioara unde te simti inchis,vezi doar hotelul de jur imrejur, acolo ai voie sa fumezi si o tigare daca esti fumator sau la piscina dar undeva dupa colt unde ai 3-4 masute , daca le prinzi ocupate , te relaxezi si in picioare . Camerele curate, dar cam atat de bine din punctul meu de vedere. Mancarea f slab diversificata, si nu atat de calitativa cum am citit alte recenzii. desi este un hotel destinat familiilor cu copii, nici copiii nu aveau prea multe variante . Noi am fost doua familii cu 3 copii de 9, 10, si 11 ani. Micul dejun, o varietate de oua, ochiuri, zobite, fierte si omleta la care stai sa astepti la coada ca doar e un pic mai fita. carnaciori si mezeluri f proaste calitativ, si in rest legume , destul de multe. Bautura f slaba, am mai fost in regim all inclusiv in Bulgaria dar ca aici nu am intalnit. sucurile doar la dozator. Sucurile carbogazoase oribile. Coca cola fara acid la barul de la terasa, fanta incolora, mai mult apa chioara, coctailuri f proaste, ce este bun este contra cost. Si desi parcarea se plateste , 7 leva/zi, unei familii de romani li s-a furat masina , un BMW X6, dintr-o parcare in care au fost dusi de paznicul hotelului si li s-a garantat ca este pazita. Imi pare rau ca am facut aceasta alegere, si mentionez ca eu am solicitat oferta de vacanta pt acest hotel,desi am primit din partea agentiei si alte oferte , dar ne-am pacalit deoarece citisem f multe recenzii foarte bune despre el , si din poze parea f ok.

mai sunt 75 impresii

"Am gasit receptivitate pt rezolvarea doleantei mele (profesionalism din partea d-rei Mihaela Miu, careia tin sa-i multumesc in mod special), lucru pe care nu l-am gasit la alte agentii."

- DIACONESCU, inginer, 62 ani | Impresii despre Travel Planner >>