Caută
x

Impresii Hotel Zdravets

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Zdravets. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
5,71
  • 6.8
  • 5
  • 4.5
  • 6
  • 6.5
  • 5
  • 6
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

7.66

CONCEDIU

HOTELUL DACA ATINGE DA FIE CALIFICAT CU DOUA STELE,NICIDECUM CU PATRU STELE

5.53

groaznic

Un sejur esuat! Hotelul nu este de 4 stele,poate 2 stele plus.Mancarea groaznica,afumata,sarata si aceleasi feluri 7 zile.Ciorba de fasole este baza.Dimineata stiam cu ochii inchisi unde se afla fiecare fel fe mancare,omleta plina de ulei cu un gust de ranced.Nu lipseau fructele,ceea ce este bine,dar parca sa vezi 7 zile numai prune si pepene prea de tot.Daca se termina painea spre exemplu,asteptai in jur de 10 minute pt a umple cosul.Desertul...groaznic,marnelada de dimineata era intinsa pe un blat necopt si fara gust,uneori mai bagau niste biscuiti cu ciocolata,care erau buni.Intrun cuvant mancarea groaznica si nu sunt o pretentioasa,dar prea de tot pt cele 4 stele.Hotel Shipka care e de 3 stele e net superior fata de acesta. Alt lucru extrem de deranjant a fost internetul! Nici macar la receptie nu aveai internet,daca erau 3 persoane conectate iti puteai lua adio de la conexiune.Camera mare,curata cat de cat,lenjeria nu s a schimbat pe timpul sejurului in schimb prosoapele zilnic pt ca le puneam jos in baie.Televizorul

8.46

Hotel de 4 stele, in realitate de 2 stele

Hotelul nu este de 4 stele nici pe departe. Este de 2 stele categoric. De afara se vede deja nepotrivirea intre ce se prezinta pe siteuri si ce este in realitate. Hotelul este darapanat, gradina neingrijita, piscina este crapata toata pe afara. Apa in schimb foarte curata. Camerele sunt sinistre, la baie paienjeni si oglinda sparta pe margini, prosoape si lenjerie foarte uzate. Televizorul nu este cu telecomanda, da, la 4 stele... Mobilierul vechi, cameristele au intrat peste noi in camera fara sa bara la ora 10. In afara de fetele de la receptie nimeni nu vorbeste engleza. WI fi se presupune ca au in lobby si bar, exista, se conecteaza dar totul este restrictionat, nici google nu poti folosi. Whatsapp trimite imediat mesaj ca este restrictionat. La masa se ramanea frecvent fara pahare sau tacamuri, nu este personal suficient, dar cel care e este amabil, macar. Mancarea nu este prea sofisticata dar suficienta si foarte gustoasa, felicitari bucatarilor. Pentru un hotel de 2 stele este ok, dar sub nici o forma nu se apropie de 4.

8.6

Un concediu placut

In mod categoric nu este un hotel de 4 stele. Cand spun asta ma refer la tot : curatenie , mancare ,facilitati etc.

6.66

Minivacanta

Hotelul este foarte slab fata de hotelul Mimoza la care am fost in anii trecuti chiar daca au acelasi numar de stele. Probleme la instalatia sanitara din baia aferenta camerei. Personalul cu engleza statea cam prost. Sala de mese micuta, mancareanu prea variata, iar la dulciuri foarte prost au stat.


"agentie Travel planner e super buna ca Comunicare si Eficienta si Flexibilitate si Corectitudine si Vreau sa va multumesc consultantul nostru de la agentie Travel planner Mihaela Miu"

- El, businessman, 31 ani | Impresii despre Travel Planner >>