Caută
x

Impresii Hotel White Lagoon

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel White Lagoon. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Balchik, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
9,07
 
  • 9.2
  • 9.1
  • 9.1
  • 8.9
  • 8.9
  • 8.8
  • 9.2
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Balchik și Oferte

8.93

Vacanta

Hotel amplasat pe plaja,dar urci destul de multe scări sa ajungi la camere,respectiv restaurant.Studiourile sunt in linia a doua(aici ne-am cazat),iar apartamentele in prima linie,toate de 4*.Camerele de 3* mult mai sus,pe deal.Camerele sunt mari,dotate cu tot ce ai putea avea nevoie,dar prea albe pentru gustul meu...macar o floare ...ceva...prea ca la spital.Curatenia...nu prea...ne- au piscat păianjenii..maricei.Am scăpat ceva sub pat...si am dat "nas in nas cu ei.S-a rezolvat...am avut spray de insecte.Un punct forte este mâncarea și dulciurile(prăjituri f.bune).Băuturile cam de nota 6.Plaja...s-ar putea face mult mai mult.Intr-un cuvant:neamenajata.Nisip modest amestecat cu muuulte pietre.In apa trebuie să ai grijă să nu-ti rupi gâtul.Muzica pe plaja?Nu....Foarte multe familii cu copii mici.Poate această sa fie motivul.Chiar si asa,greu fara muzică...Nu simti ca esti in vacanta.Prosoapele pe care le găsești în cameră pentru plaja, se schimba cu altele curate contracost(6 leva).Am fost luati prin surprindere.Se pot vizita imprejurimile: Grădina botanică,Cap Kaliakra etc. In concluzie,a fost bine . Mentionez ca alegerea acestui hotel a fost exclusiv a noastră.Nota 10 pentru profesionalismul agenției.Vom merge în vacanta tot cu Travel Planner!

5.6

Acceptabil

Lipsa de comunicare din partea celor din staff cu programele si activitatile complexului. Camere relativ curate si mari. Piscinele se inchideau la ora 18, toboganele se inchideau la ora 17, ceea ce nu este normal. Bautura foarte slaba, mancarea foarte buna si variata. Nu exista locuri de joaca pentru copii sau alte activitati( mini golf, masinute, etc). Este un hotel pentru familii cu copii mici si forte mici.

5.4

Dezamagire totala

Incep cu repartizarea camerei: la 15:30, ne prezentam la receptie, mi se da o camera cu wc murdar, nu intru in detalii de jena, nu mai pomenesc de cat de murdar era in camera, mergem inapoi la receptie sa ne spunem pasul si ni se raspunde f senin ca or sa trimita pe cineva sa faca curat! Pai la ora asta intreb? Si eu ce sa fac intre timp, sa crosetez sau ce? E 10 dimineata si nu ati avut timp sau cum? Dupa alte discutii ne dau o alta camera, la insistentele noastre! Aici surprizele continua: usa de la balcon este stricata, nu se inchide, pe sub paturi scame si fire de par! Sa merg inapoi? ....nu mai merg, asta e! In prima seara, la cina, in capatul scarilor ne astepta unul cu lista in mana ca la nunta

7.06

a fost odata...

Am revenit anul acesta in resortul pe care l am descoperit acum 3 ani...de atunci in fiecare an,luna seotembrie era rezervata white lagoon balcik...Asa ca pot face o diferenta si anume,mancarea nu mai are aceiasi diversificare,atmosfera e una incarcata de tipetele copiilor de romani lasati nesupravegheati oriunde in resort...personalul obosit si chiar cu chef de cearta cu turistii...A fost ultimul an in resort.

mai sunt 265 impresii

"Colaborarea cu agentia a fost ok. Nu am inteles de ce la al doilea copil nu au o reducere de 50 % sau de ce nu poti lua o camera petru 2 adulti+2 copii ? Multumiri!"

- Ganea, contabil, 44 ani | Impresii despre Travel Planner >>