Caută
x

Impresii Hotel White Lagoon

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel White Lagoon. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Balchik, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
9,02
 
  • 9.1
  • 9
  • 9
  • 8.9
  • 8.8
  • 8.8
  • 9.1
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Balchik și Oferte

6.66

Locație frumoasa, restul lasă de dorit

Pentru locație,peisaj și piscine m as întoarce oricând.,dar doar pentru asta. A început sejur ul cu un șir de minusuri de cum am ajuns și pana la plecare. check-inul se face la ora 15...am primit camera la ora 13, super mi am zis, însă nu și brățările,a trebuit sa plătim pt băuturile consumate pana la ora 15. Cum poate un hotel de 4 stele cu all inclusiv sa se bucure ca a făcut economie la niște sucuri și asa de la dozator??? Prima impresie proasta. Continua cu mâncarea... Mic dejun cu produse fără gust si de o calitate foarte slaba, prânz acceptabil, insa multe preparate se făceau pe loc semn ca aveai de stat la o coada de îți pierdea pofta. Cina era la fel...de exemplu frigărui. cum sa montezi frigărui pe loc când restaurantul e plin?? puteau eventual sa le prăjească pe loc... și iar aveai de așteptat la o coada de vreo 10 persoane și pana îți venea rândul se termina...evident ca scopul era sa te plictisești și poate optezi pt un semipreparat. Surpriza a venit când dimineața am vrut câteva alune și aveau mucegaiul gros.i am arătat unui angajat și m a întrebat ce au... Pe bune??? I am explicat și l am rugat sa întrebe la bucătarie dacă sunt ok. Evident ca nu le au mai adus la bufet.sneck bar nu exista.nu îl poți numi asa doar pt câteva prune si prăjituri sfărâmate. Personalul..putin (de unde și mizeria din toaletele de la piscine) și obraznici mulți dintre ei. Plaja mizerabila. Ar fi multe de zis.

5.46

Locatia buna, restul nu prea

Locatia este buna, liber si degajat, cu multe piscine si suficienta iesire la mare. Camerele spatioase si curate. Surpriza neplacuta sa descopar ca mese pentru schimbat bebelusi se gasesc doar in toaletele pentru femei. Orice doareai sa mananci de la grill trebuia sa privesti cum se gateste astfel nu prindeai (la orele de varf) - clar subdimensionata bucataria pentru numarul celor serviti. De altfel, bufetul destul de variat pentru o singura saptamana. Agrement si activitati foarte slab. Scuza ar fi ca am ales sa stam la White Lagoon in afara sezonului dar totusi hotelul era rezervat la maxim (conform celor de la receptie). Experienta noastra la White Lagoon a fost si mai mult umbrita de faptul ca spre sfarsitul sejurului 5 membri din grup au inceput sa se simta rau cu stari de greata si voma.

mai sunt 396 impresii

"Multumim agentiei pentru colaborarea de nota 10, de fiecare data ne-a spus la ce sa ne asteptam, avem ceva ani de cand plecam prin Travel Planner."

- Mihaela, economist, 34 ani | Impresii despre Travel Planner >>