Caută
x

Impresii Hotel White Lagoon

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel White Lagoon. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Balchik, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
9,02
 
  • 9.1
  • 9
  • 9
  • 8.9
  • 8.9
  • 8.8
  • 9.1
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Balchik și Oferte

5.46

Locatia buna, restul nu prea

Locatia este buna, liber si degajat, cu multe piscine si suficienta iesire la mare. Camerele spatioase si curate. Surpriza neplacuta sa descopar ca mese pentru schimbat bebelusi se gasesc doar in toaletele pentru femei. Orice doareai sa mananci de la grill trebuia sa privesti cum se gateste astfel nu prindeai (la orele de varf) - clar subdimensionata bucataria pentru numarul celor serviti. De altfel, bufetul destul de variat pentru o singura saptamana. Agrement si activitati foarte slab. Scuza ar fi ca am ales sa stam la White Lagoon in afara sezonului dar totusi hotelul era rezervat la maxim (conform celor de la receptie). Experienta noastra la White Lagoon a fost si mai mult umbrita de faptul ca spre sfarsitul sejurului 5 membri din grup au inceput sa se simta rau cu stari de greata si voma.

6.06

Satisfacator

7.13

Experienta placuta!

Hotelul frumos dar nu a reusit sa ne impresioneze din cauza unui management defectuos (atitudine personal, curatenie).

7.4

Camerele duble de trei stele nu le recomand

Resortul arata foarte bine in general, peisajul este frumos, piscine foarte multe, studiourile si apartamentele de 4 stele arata bine, sut foarte spatioase si utiliate cu tot, cladirea noua arata foarte bine si sunt conditii moderne. Minusuri: -nu exista mai multe variante de distractie pentru copii sau tineri cu exceptia piscinelor, a doua topogane de apa, o sala fitness si o singura masa de ping-pong, exista si o masa de biliard nefunctionala -anul acesta mancarea a lasat de dorit, anul trecut a fost mult mai buna si aveai diversitate -camerele duble de 3 stele unde am fost cazati anul acesta lasa muult de dorit, nu spun ca nu sunt curate, dar noi am avut probleme de ordin tehnic, poate am avut ghinion.Aspectul exterior al celor doua cladiri ar trebui imbunatatit, arata parasite si neingrijite, usa nu se inchidea bine, avea incuietoarea fortata, trebuia sa o ridici ca sa se inchida, dusul era defect, nu exista frigider si seif si nu se precizeaza pe site ca nu ar avea.Dupa ce am facut doua sesizari la receptie abia au trimis un tehnician care a adus un dus functional , dar utilizat si cu urme de rugina.

mai sunt 386 impresii

"Am fost foarte multumiti de agentie. Au raspuns foarte prompt solicitarii noastre si chiar ne-au dat o oferta financiara mai buna decat ce gasisem la alte agentii pentru acelasi hotel. O sa mai lucram cu ei cand mergem in Bulgaria"

- Popescu, Manager, 29 ani | Impresii despre Travel Planner >>