Caută
x

Impresii Hotel Vita Park

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Vita Park. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Albena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,12
 
  • 8
  • 7.8
  • 8.3
  • 8.1
  • 8.1
  • 8
  • 8.2
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Albena și Oferte

8.26

Vacanță frumoasă...

Cu excepția faptului că nu prea se face curățenie în camere și nu se schimbă lenjeria, a fost frumos. Mâncarea este gustoasă, diversificată, atmosfera plăcută și aș mai da un minus piscinei (apa cam murdară și fundul piscinei periculos, băiețelul meu s-a tăiata picior și a fost nevoie de 3 copci). Voi reveni, dar la alt hotel, categoric.

4.53

Slab

Degradant

8

Vacanta Albena

Un hotel care sufera la capitolul personal .Este depasit de numarul foarte mare de turisti astfel incat nu reuseste sa pastreze standardele .In cele 5 zile petrecute in Albena serviciile hotelului au constat doar in golirea cosului , cu ignorarea adevaratelor necesitati ( prosoape , gel de dus , inevitabilul nisip adus accidental in camera ) ...Parcul acvatic a compensat aspectele negative .

8.73

Foarte ok hotelul, curatenie si pentru 3 * nu exista obiectii, in schimb, tinand cont ca masina nu a mai incaput in parcarea hotelului, stand pe un sens de mers al unei strazi, nu cred ca ar fi trebuit sa platesc 10 bgn pe zi! Semnal wi-fi doar la receptie si la piscina...nu si in camere!

7.93

Vacanță de 3 stele

Hotel comunist cu personal ce lasă de dorit. Doamnele de la recepție au fost, de departe ,cele mai nesuferite din istoria vacanțelor mele. Încă de la cazare ne-au amplasat în camere situate în corpuri diferite ,în condițiile în care am fost 3 familii ce am rezervat biletele la aceeași agenție și aveam același voucher, dar au spus că nu au ce face că hotelul este plin.Nu s-a făcut curățenie în camere pe durata sejurului de 8 zile ,iar o altă familie s-a rugat 2 zile să le aducă o rolă de hârtie și 2 prosoape. Brățările nu ne-au fost activate,iar la restaurantul de pe plajă nu vroiau să ne primească .Sifonul avea atâta păr că se înfunda în 2 secunde. Mâncarea relativ ok ,băuturile de foarte proastă calitate. Cafea mai proastă nu am băut de când sunt! Nu sunt suficiente mese și mereu trebuia să așteptăm să se elibereze. Nici tacâmuri nu erau .Pt pizza stăteam 30 min la coadă și primeam 2 feliuțe. Singurul lucru bun și de apreciat este faptul că ai acces la Aqua Park, unde ești întâmpinat de o fată f drăguță, cu un zâmbet larg care te binedispune.Iar parcul acvatic este într-adevăr minunat atât pt copii ,cât și pentru adulți. Plaja curățică, dar se poate și mai bine. Raport calitate preț bun prin prisma Aqua Parcului,nu a hotelului .Suttle buss-ul mereu ultra full și nici nu circula întotdeauna conform programului.

mai sunt 74 impresii