Caută
x

Impresii Hotel Vita Park

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Vita Park. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Albena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,22
 
  • 8.1
  • 7.9
  • 8.4
  • 8.1
  • 8.2
  • 8.1
  • 8.3
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Albena și Oferte

8.73

Foarte ok hotelul, curatenie si pentru 3 * nu exista obiectii, in schimb, tinand cont ca masina nu a mai incaput in parcarea hotelului, stand pe un sens de mers al unei strazi, nu cred ca ar fi trebuit sa platesc 10 bgn pe zi! Semnal wi-fi doar la receptie si la piscina...nu si in camere!

7.93

Vacanță de 3 stele

Hotel comunist cu personal ce lasă de dorit. Doamnele de la recepție au fost, de departe ,cele mai nesuferite din istoria vacanțelor mele. Încă de la cazare ne-au amplasat în camere situate în corpuri diferite ,în condițiile în care am fost 3 familii ce am rezervat biletele la aceeași agenție și aveam același voucher, dar au spus că nu au ce face că hotelul este plin.Nu s-a făcut curățenie în camere pe durata sejurului de 8 zile ,iar o altă familie s-a rugat 2 zile să le aducă o rolă de hârtie și 2 prosoape. Brățările nu ne-au fost activate,iar la restaurantul de pe plajă nu vroiau să ne primească .Sifonul avea atâta păr că se înfunda în 2 secunde. Mâncarea relativ ok ,băuturile de foarte proastă calitate. Cafea mai proastă nu am băut de când sunt! Nu sunt suficiente mese și mereu trebuia să așteptăm să se elibereze. Nici tacâmuri nu erau .Pt pizza stăteam 30 min la coadă și primeam 2 feliuțe. Singurul lucru bun și de apreciat este faptul că ai acces la Aqua Park, unde ești întâmpinat de o fată f drăguță, cu un zâmbet larg care te binedispune.Iar parcul acvatic este într-adevăr minunat atât pt copii ,cât și pentru adulți. Plaja curățică, dar se poate și mai bine. Raport calitate preț bun prin prisma Aqua Parcului,nu a hotelului .Suttle buss-ul mereu ultra full și nici nu circula întotdeauna conform programului.

8.66

Bine

Un hotel Bine amplasat, relativ aproape de plaja, însă curățenia în camere lasă de dorit.

7.73

apa foarte sarata

serviciile la camera lasa de dorit

5.26

Vechi

Nu e un hotel care poate fi recomandat, destul de urat mirositor si neingrijit in camere. Parcarea costa 10 leva pe zi . All inclusive este de fapt mesele din incinta complexului, la plaja nu poti bea o cafea decat dupa ora 11 la barul hotelului dupa 10 la fel pentru inghetata bere etc

mai sunt 71 impresii

"Foarte buna , comunicare excelenta , rapiditate , eficienta , amabilitate. La plecare, respectiv revenirea in tara, am primit urari de vacanta placuta / drum bun spre casa , ceea ce la alte agentii nu am intalnit. "

- ACHIMESCU, Inginer, 47 ani | Impresii despre Travel Planner >>