TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Veramar Beach Kranevo Bulgaria. Turisti care au acolo.


6.1
33%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
7.3
Camere
7
Mancare
6.6
Personal
7
Atmosfera
5
Facilitati
4
Calitate / pret
6.3
Impresii pe Hotel Veramar Beach

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Veramar Beach

Impresii pe Hotel Veramar Beach

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
6.6
De evitat acest hotel!
Hotelul este de 4 stele, dar serviciile sunt de 3 stele cu indulgenta! Hotelul arată bine, îngrijit, nou restructurat! In schimb mâncarea lasă de dorit, nu mori de foame dar îți găsești greu ceva sa mănânci( nu sunt pretentios la mâncare), într-un sejur de 5 zile-doar primele 2 zile mâncarea a fost cât de cât acceptabila, apoi totul se repeta și unele feluri neadecvate pentru copii. O singura supa in fiecare zi care alterna de la una cu legume și una cu peste! In fine, plaja se regăsește la 200 de metri distanta de hotel, dar care la rândul ei nu este aproape de plaja, este la. Aproximativ 50 de metri de apa, trebuind sa te strecori printre prosoapele și umbrelele de pe malul plajei! Nu este deloc întreținută plaja destinată oaspeților hotelului- aceasta fiind plină de mucuri de Țigara, pahare de plastic, gunoaie, iar partea din spate a plajei este plină de ierburi uscate….. Nu au bar pe plaja, iar umbrelele și șezlongurile sunt prea putine atunci când hotelul este plin… PS : am nimerit o camera cu o baie care mirosea foarte urat!!!
Recomand Travelplanner: Recomand cu încredere ! Profesioniști! Rapizi și de încredere!

Arata mai mult

5.1
Vacanta Kranevo
Camere mici pentru o familie cu 2 copii, lipsa totala a facilitatilor pentru copii,lipsa divertisment pentru copii, restaurant subdimensionat, piscina subdimensionata, lipsa locuri parcare
Recomand Travelplanner: Per total este ok, as reprosa lipsa de informare asupra facilitatilor hotelului

Arata mai mult

9.6
Vacanta frumoasa in loc frumos
Hotelul este elegant, curat si poziționat chiar pe plaja.S-a facut mereu curatenie, schimbat prosoape si mancarea delicioasa.Copii au avut spatiu de joaca sa se joace, animatori care i-au distrat.Recomand cu drag.
Recomand Travelplanner: Am primit o oferta de pret foarte buna, calaborarea a fost foarte ok.

Arata mai mult

loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel Veramar Beach?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Intrebari frecvente despre Hotel Veramar Beach

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Veramar Beach?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Veramar Beach in proportie de 33% si au acordat nota 6.1. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 3 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Veramar Beach?
Categoria Amplasare (nota 7.3) si Camere (nota 7) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Veramar Beach. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Personal (nota 7), Mancare (nota 6.6), Calitate / pret (nota 6.3), Atmosfera (nota 5), Facilitati (nota 4). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret