Caută
x

Impresii Hotel Sofia

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Sofia. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,14
 
  • 8.5
  • 8.1
  • 8
  • 7.7
  • 8.2
  • 8
  • 8.2
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

8

Dezamagita

Nu prea e de 4 stele ,mai ales mancarea lasa de dorit

8.4

Nu a fost cum ma asteptam

Trebuie spus de la inceput ca hotelul are cotatia de 4 stele dar restaurantul de 3 stele(cotatia afisata la intrare). Hotelul are parcare inchisa cu bariera dar costa mult,16leva pe zi. Cand am ajuns personalul a fost primitor,am avut camera 506,cu vedere la padure, a fost bine ca nu era soare si nu se incalzea. Toate camerele au 2 paturi single,care se pot apropia (ne-au spus ca pat dublu exista doar in apartament) .trebuie sa stiti ca al 3-lea adult intr'o camera dubla e cam greu sa doarma pentru ca au fotoliu extensibil mic. Camera arata bine si este destul de mare,dotata corespunzator. Prosoapele hotelului nu te lasa sa le folosesti la piscina si nici nu poti sa închiriezi altele de acolo. Piscina are putine sejlonguri(max 40)care sunt mereu ocupate. Mancarea a fost buna la gust dar nu prea aveai de unde sa alegi (acesta a fost cel mai dezamagitor aspect) 4feluri de carne,4 garnituri si vreo 5 feluri de salata. In ultima zi ,mai multe persoane din grupul nostru au facut indigestie.

6.53

Hotel Sofia**** - Nisipurile de Aur

4*...? Mai degraba 2*. Facilitati... Piscina mica si foarte aglomerata, ca sa fie un tablou perfect nu se respecta regulile afisate, toata lumea se joaca cu mingea si sare in cap... parca eram in Bucuresti la "3 cazane". Internet...lipsa, acest hotel de 4* nu are facilitatea de acces la WI-FI in camera, (nici contra cost), iar in lobby era doar de forma, nu putea deschide nici o pagina de FB. Mancarea... suficienta dar f proasta, fara gust... cu ciorbita din friptura servita in ziua precedenta, ca la All Inclusive. Am mancat mult mai bine la 3*. Sucul si berea... mai bine NU, apa... surpriza si aceasta lipsea, gaseai la sticla cu 5 leva... Eu nu recomand si nici nu am sa revin la acest hotel.

8.46

Hotel Sofia

Prima impresie a fost proasta. Hotelul este vechi si nerenovat. Fatada hotelului nu este ingrijita, in unele locuri tencuiala fiind desprinsa. Camerele sunt spatioase, iar paturile imense. Totusi mocheta din camera este veche si murdara. Peste tot am gasit mici defecte (suportul de uscator din baie era agatat intr-un holzsurub pe jumatate scos, gresia de pe balcon era ciobita, etc.). Pe langa aceste aspecte am avut si un eveniment neplacut. Chiar in prima zi ne-am trezit cu camerista intrand in camera sa dea un telefon, fara anunt prealabil, fara sa bata la usa sau sa ceara voie. Personalul mi s-a parut neprofesionist, incepand de la receptioneri pana la cameriste, chelneri si picoli. Foarte putini dintre ei stiau limba engleza.