Caută
x

Impresii Hotel Saint Thomas

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Saint Thomas. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Arkutino, Bulgaria, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,06
 
  • 9.2
  • 8.6
  • 6.8
  • 8.3
  • 7.6
  • 7.5
  • 8.1
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Arkutino, Bulgaria și Oferte

7.46

Vacanta Saint Thomas

Consider ca hotelul nu ofera in nici un caz regim All Inclusive, ci mai degraba 3 mese/zi. Snack-urile dintre mese nu exista, nu poti sa bei ceva pe marginea piscinei decat contra cost, fie de la supermarket, fie de la terasa existenta, unde totul este contra cost. Personal nu beau alcool, dar am sesizat ca nu exista decat bere si vin, iar sucurile la dozator nu se pot bea. Per total repet ceea ce am spus la inceput, acest hotel nu ofera All Inclusive sub nici o forma. Un alt minus ar fi personalul de la receptie, noi am nimerit o receptionera in varsta, probabil plictisita si care a si ridicat tonul la mine pt ca mi-am permis sa ii cer un patut pt bebe in plus, pe care i-am specificat ca vreau sa il platesc. Nu s-a putut din pacate! Ca si locatie hotelul e ok, camerele sunt ok, plaja nu e deloc ok, noroc cu plaja Arkutino care este chiar frumos amenajata.

5.86

Daca doresti o vacanta "activa" nu alege acest hotel

Hotelul se preteaza pentru cei care doresc vacante linistite, lipsite de agitatia specifica unei statiuni. Hotelul este izolat, la capatul unui drum la 2-3 km de ultimul hotel din statiunea Duni si 10 km de Szopol. Plaja amenajata este destul de mica si trebuie sa cobori destul de mult ca sa ajungi la ea. In schimb, beneficiezi de 1-2 km de plaja "virgina" spre Duni care incepe la aprox. 200m de hotel. Neavand alte magazine in apropiere, masina este obligatorie. Complexul hotelir este foarte frumos, cu 3 piscine in aer liber (una infinit pool ) iar camerele sunt mari si dotate cu mobilier nou.


"Impresie ok singurul aspect care nu mi-a placut a fost faptul ca informatia legata de faptul ca mancam la restaurantul Gergana pentru care mi s-a facut multa reclama din partea agentiei a fost falsa! Cand am ajuns acolo ni s-a spus ca vom manca la restaurantul dintre Mura si Slavuna nicidecum la cel laudat! Au spus ca numai de la o anumita agentie au clientii acces la restaurantul Gergana!"

- Carmen, inginer, 44 ani | Impresii despre Travel Planner >>