Caută
x

Impresii Hotel Royal Park

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Royal Park. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Elenite, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,22
 
  • 9
  • 7.4
  • 6.3
  • 6.4
  • 7.5
  • 6.7
  • 4
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Elenite și Oferte

6.07

In picaj total

Am fost pentru a 3-a oara la acest hotel, cu siguranta si ultima. Hotelul este impunator ce-i drept, dar cam atat cu punctele forte. Localizarea apropiata de plaja este umbrita de faptul sa nu gasesti sezlonguri libere, poate doar daca te trezesti la 5am. Piscina interioara, sauna, etc. - lipsa totala, si asta la un hotel de 4stele! Mancarea=dezastru, atat eu cat si copilul de 5 ani, am facut enterocolita, dupa a 3-a zi am mancat doar in statiune. Animatia nu mai este ce a fost. NU RECOMAND - indiferent de pret, cu toate ca au scumpit din ce in ce mai mult.

8

Pentru un buget limitat

Ok pentru pretul platit

4.59

Experienta groaznica

Este cell mai prost hotel last care am stat in Bulgaria, mizerie la toaleta Dell receptie, angajatii cu greu intelegeau limba engleza, in permanenta se terminal gheata sau bautura la bar, curatenie in camera inexistenta, o singura data au luat doar gunoiul din baie in 4 zile, programul la beach bar de la 10 la 17 ceea ce Este innaceptabil, la Aqua park barul era in renovate since piscina murdara, mancarea foarte slaba.

6.8

o experiență de nerepetat

un hotel/complex imens care a fost ceva de vis probabil acum vreo 10 ani in prezent învechit, cu uși la camere care nu se închid complet, paturi cu saltele jalnice, patul suplimentar era un fotoliu mic, vechi, extensibil care părea că se rupe, televizor cu tub, movila din cameră veche, orice ușă/sertar stă să cadă, minibar gol, sifonier fără rafturi, draperia aproape căzută, perdea nu există, dusul nu poate fi pus pe suportul din perete pt ca acesta era rupt, la chiuvetă nu există savoniera sau suport de prosop și bateria era ruginită, capacul de la wc avea suportii rupți. Bineînțeles tot ce am cerut să fie remediată nu s.a facut. Plaja într-adevăr era lângă hotel...pietre pe plajă dar și la intrare in apă astfel încât să-ți poți rupe tălpile. Erau pietre în apă și la 10-15 m de mal. Masa: all inclusive - aceeași mâncare 6 zile, care se cam termina spre sfârșitul programului. Era să uit de vestitul parc aquatic....jalnic, vechi, fără pic de renovare, bazine vopsite și tobogane decolorate de soare. Barul de acolo fie închidea mai devreme fie nu mai avea pahare de plastic...la înghețată și fornetti închidea mereu cu 10-15 min mai devreme. In concluzie un hotel de 4* care de fapt are maxim 2*. Era să uit...la etajele superioare nu ajunge apă caldă la orele de vârf.

mai sunt 103 impresii

"In general buna impresie. Nu mi-a placut faptul ca disponibilitatea hotelurilor afisata de agentie nu este de fapt cea reala si trebuie verificata cu hotelul. In acest caz nu mai trebuie sa se afizeze disponibilitatea."

- Arnaut, Economist, 27 ani | Impresii despre Travel Planner >>