Caută
x

Impresii Hotel Royal Park

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Royal Park. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Elenite, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,19
  • 9.1
  • 7.3
  • 6.3
  • 6.4
  • 7.6
  • 6.6
  • 3.7
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Elenite și Oferte

6.4

o experiență de nerepetat

un hotel/complex imens care a fost ceva de vis probabil acum vreo 10 ani in prezent învechit, cu uși la camere care nu se închid complet, paturi cu saltele jalnice, patul suplimentar era un fotoliu mic, vechi, extensibil care părea că se rupe, televizor cu tub, movila din cameră veche, orice ușă/sertar stă să cadă, minibar gol, sifonier fără rafturi, draperia aproape căzută, perdea nu există, dusul nu poate fi pus pe suportul din perete pt ca acesta era rupt, la chiuvetă nu există savoniera sau suport de prosop și bateria era ruginită, capacul de la wc avea suportii rupți. Bineînțeles tot ce am cerut să fie remediată nu s.a facut. Plaja într-adevăr era lângă hotel...pietre pe plajă dar și la intrare in apă astfel încât să-ți poți rupe tălpile. Erau pietre în apă și la 10-15 m de mal. Masa: all inclusive - aceeași mâncare 6 zile, care se cam termina spre sfârșitul programului. Era să uit de vestitul parc aquatic....jalnic, vechi, fără pic de renovare, bazine vopsite și tobogane decolorate de soare. Barul de acolo fie închidea mai devreme fie nu mai avea pahare de plastic...la înghețată și fornetti închidea mereu cu 10-15 min mai devreme. In concluzie un hotel de 4* care de fapt are maxim 2*. Era să uit...la etajele superioare nu ajunge apă caldă la orele de vârf.

7.4

Locație frumoasa, mâncare proasta

Hotel frumos, curat, mâncare bazata pe produse congelate. Sucurile la dozator. Vinurile de 2 tipuri , roșu sau alb tot la dozator. Berea tot la fel. Se terminau paharele dar băutura nu , adică era destulă . Nu ți se permite sa intri cu mașina până lângă hotel să-ți lași bagajele. Te ajuta un angajat de la ei cu un minicar.

7.26

Hotel mizerabil

Hotel mizerabil, in 7 zile de 3 ori ne-au facut curat in camera.

5.2

DEZAMAGITOR

Un hotel frumos ca si arhitectura si amplasare acestea fiind singurele atuuri ale complexului. Restaurantul foarte prost organizat, o totala lipsa de profesionalism a personalului, tratau cu nesimtire turistii chiar ridicau tonul vocii pentru motive de nimic. Desi masa era organizata in doua serii nu erau suficiente locuri la masa. MANCAREA SLAB CALITATIVA,VARIETATE REDUSA ,TOTUL SE REPETA. NU erau suficiente tacamuri, pahare, farfurii. Se statea la coada minute in sir (de exemplu la clatite minim 30 de minute), la tacamuri si vesela. Aceleasi cozi si la baruri . CURATENIA IN CAMERA SE FACEA NUMAI IN URMA BACSISULUI, LENJERIA NU A FOST SCHIMBATA TOT SEJURUL. Plaja foarte mica in raport cu afluxul de turisti, Sezlonguri rupte si mucegaite iar pe post de UMBRELE erau improvizate niste umbrare dintr-o plasa verde (folosita in constructii la mascarea schelelor) care lasa sa treaca orice raza a soarelui. Aqua park-ul foarte neingrijit, aceleasi sezlonguri rupte si insuficiente,desi spatiu este suficient. Apa din bazine murdara. Scarile toboganelor erau mizerabile si un miros foarte neplacut persista. CA BONUS COPILUL IN VARSTA DE 10 ANI S-A ALES CU O ENTEROCOLITA, DECI PRIMA VIZITA LA INTOARCEREA IN TARA A FOST LA INSTITUTUL VICTOR BABES . Nu este primul concediu in Bulgaria asa ca nu aveam pretentii foarte mari dar nici nu ne asteptam sa fim tratati cu atata lipsa de respect. Suntem turisti, nu am mers la pomana, am platit acele servicii la un pret considerabil (950 euro + 50 euro parcarea) dar nu am primit in schimb decat un gust amar. Am aprecia daca dumneavoastra, ca si agentie, ati transmite conducerii acestui complex ca trebuie sa isi pregateasca personalul sa respecte turistii si sa inteleaga ca All Inclusive nu este pomana ci un serviciu platit.

6.93

Camera nu a fost curata

Prima mea experienta in Bulgaria. In general buna, dar nu am exigente prea mari :). Camera nu a fost curata, miroasea a praf, a fost un pic cam greu sa convigem si pe mangerul de serviciu ca sa trimita pe cineva sa verifice, care pana la urma a dat cu un spray sa alunge mirosul de praf. Lenjeria si prosapele curate. Internetul in lobby merge f greu, porbabil incarcare mare. La aqua park apa a fost f rece, nu se preteaza pentru copii. Pachetul a inclus trei mese la restaurante la alegere. Meniurile la toate cele 3 minimale, dar ok pentru o schimbare. Persoanele cu pretentii mai mari de calitate le recomand sa se orienteze catre alte hoteluri. In rest, ok, pentru familie cu copii, masa aranjata. plaja, piscina.

mai sunt 94 impresii

"Este al doilea an consecutiv cand mergem in concediu cu agenția dumneavoastră si nu am decât cuvinte de lauda pt angajații dumneavoastră cat si pt agenție. Am recomandat-o deja. La toate 10."

- Oprisa, Economist, 29 ani | Impresii despre Travel Planner >>