Loading
Impresii pe Hotel Royal Castle

7 impresii reale, verificate 100%

Impresii pe Hotel Royal Castle

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
9.8
o vacanta reusita
Un hotel superb! Liniste, curatenie, personal mereu promt pentru a te ajuta in orice problema. Am citit recenzii cum ca personalul nu vorbeste engleza. Nu este adevarat. Cu toti ne am inteles in engleza. Singurul minus este lipsa apei la cina. Stiu ca nu este un hotel all inclusive, dar desi dimineata aveam orice bauturi doream la micul dejun, la cina nu aveai nici apa. Decat contra cost! In rest totul la superlativ, recomand cu drag!
hodea · R. marketing / 32
Client de 11 luni · 1 vacanta
10.0
Am fost la acest hotel in luna septembrie, recomand
opulent
Adina ·
Client de 4 ani și 11 luni · 2 vacante
7.9
Este un hotel la care am fost cazata de mai multe ori, este bine amplasat, un hotel frumos, mancarea este aceeasi ca la inceput, in sezon seara au muzică live. Personalul nu este amabil si nu știe limba engleza. Ar fi bine daca ar introduce si all inclusiv, sigur la un cost mai mare.
Alina · Manager / 31
Client de 4 ani și 11 luni · 2 vacante
7.1
lux,opulenta ,fara servicii pe masura
Hotel luxos serviciile nu sunt pe masura
· finance / 41
Client de 4 luni ·
8.7
Luxos
Prima impresie a cam lasat de dorit. Rezervarea a fost pentru Junior suite cu vedere la mare si vroiau sa ne dea o camera dubla cu vedere la curtea interioara. Dupa lungi discutii in limba engleza, limba in care tot personalul nu se descurca deloc, am primit un Junior suite (dupa o ora). Apoi a picat tavanul din cabina de dus...tavan plin de leduri si transformatoare. Toata tevatura a durat trei ore. In rest, obisnuitele probleme: nu-ti faceau curat in camera fara o mica atentie, sezlongurile de pe plaja erau cica gratuite dar nu gaseai fara spaga cuvenita. Dar in rest, un hotel superb plin de marmura, fier forjat, oglinzi, sculpturi etc. Camera foarte spatioasa, pat mare, canapea comoda. Mult mai elegant decat Melia Grand Ermitage. Statiunea foarte curata, linistita, preferabila pentru familii cu copii mici. Merita revenit
Bonifate · Inginer / 47
Client de 4 luni ·
8.8
FRUMOS
Mi-a placut.
CIUCA · ECONOMIST / 45
Client de 4 luni ·
4.6
Serviciile TRAVEL PLANNER excelente, insa serviciile hotelului Royal Castle foarte slabe!
Hotelul Royal Castle Design & Spa a fost un hotel de 5 stele numai pe hartie! Serviciile oferite au fost extrem de slabe, incepand de la angajatii hotelului care nu te intampinau cu nici un zambet si foloseau un ton al vocii ridicat - mai ales cand aveau sa comunice incapacitatea lor de a satisface o cerinta a clientului - pana la lipsa prosoapelor pe plaja privata, lipsa scrumierelor de pe plaja, mucurile de tigari si pietrele ascutite din nisip si algele de pe malul marii (vina naturii, dar si vina celor responsabili care ar fi trebuit sa le adune dupa doua zile). In rest, totul a fost OK! Vegetatie multa si bine ingrijita, liniste, curatenie si mancare de unde aveai ce alege!
Popa · KAM / 39
Client de 4 luni ·
loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel Royal Castle?
Adauga o impresie

Cum a fost sejurul tau la Hotel Royal Castle?

Adauga o impresie