Caută
x

Impresii Hotel Royal Bay Resort

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Royal Bay Resort. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Balchik, Bulgaria, prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,39
 
  • 8.8
  • 8.4
  • 8.1
  • 8.3
  • 8.3
  • 8.1
  • 8.4
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Balchik, Bulgaria și Oferte

7.4

Locul superb, camera la fel, insa servicile lasa de dorit...

Pozitionarea hotelului exccelenta, peisaj superb. Apartamentul este foarte spatios si arata bine, terasa cu vedere la mare superba. Mancarea mai putin variata fata de alte hotele cu servicii similare din bulgaria, insa gustoasa. Nemultumirea principala este de faptul ca atunci cand e weekend si e plin de localnici cocktail-urile de la all inclusive erau dissponibile toata ziua, insa cum a venit ziua de luni si majoritatea turistilor erau romani, dintr-o data au schimbat regula, si dupa ora 17 aceleasi cocktail-uri erau contra cost. Atitudine tipic balcanica... Snack bar-ul si inghetata de asemenea erau disponibile doar pana la ora 17. Daca voiau seara copiii o inghetata ramaneau cu pofta in cui.

7.13

Dezamagita

Vreau sa spun ca asteptam foarte mult concediul la acest hotel. Vazusem poze si eram entuziasmata. Ajunsa acolo am observat ca este izolata si ca in afara de a sta la hotel si a manca nu ai ce face. Din pacate imrejurimile hotelului sunt lasate in paragina. Un mare plus este ca e amplasat direct pe plaja si toate camerele au vedere la mare. Personalul este amabil si dornic sa ajute si sa faca sederea placuta. Plaja(putin cam mica) are sezlonguri gratuit si in plus barul este pe plaja. Cand am ajuns am primit camera dubla(pentru 3 adulti) un pat dublu si un fotoliu extensibil(era renovata recent si cu gust dar foarte mica, intrai pe cant pe langa pat). Din pacate pe fotoliu nu se putea dormii, oricat incercai.era compus din 3 bucati, cu imbinare de lemn intre ele. A doua zi am cerut si am schimbat camera dubla in apartament(intr-o camera era patul dublu care era foarte mare si confortabil si in cealalta era o canapea) Din pacate pentru noi canapeaua era tot modelul fotoliului (se deschidea ca 2 fotolii separate, toata perioada am dormit aproape in fund). Asta a fost prima dezamagire. A doua mare dezamagire a fost mancarea. Micul dejun era ok dar pranzul si cina lasau de dorit. Am avut 3 zile la rand in care si la pranz si la cina aveam aceeasi mancare - nu au schimbat absolut nimic: aceleasi 2 feluri de ciorba(legume si vacuta), un fel de peste alb la cuptor, pulpa de pui la cuptor si porc facut cu sos si 4 tipuri de garnituri: orez, cartofi prajiti, legume la abur si la gratar. In celelalte zile a mai schimbat o ciorba si carnea au mai schimbat modul de preparare. Merg de 4 ani la bulgari la all inclusiv si am fost si la hoteluri mai slab cotate dar nu am patit asa ceva cu mancarea. Au multe plusuri dar din pacate nu compenseaza .

mai sunt 13 impresii