Caută
x

Impresii Hotel LTI Dolce Vita Sunshine Resort

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel LTI Dolce Vita Sunshine Resort. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,74
 
  • 8
  • 9.1
  • 8.5
  • 8.9
  • 8.9
  • 8.5
  • 8.9
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

6.6

Nu recomand, mancarea slab calitativa si veche

Hotelul amplasat bine. Distanta catre plaje destul de mica plus transport gratuit catre plaje. Camerele curatele, se cunoaste ca hotelul este construct mai demult peretii in camera sunt murdari. Asternuturile in cele 7 zile in care am stat nu au fost schimbate. Cel mai nasol a fost cu mancarea care era de calitate joasa. Din pacate in cereale s-a gasit si un vierme plus ca eu si sotia am avut probleme cu stomacul de la mancare.

7.26

Se putea si mai bine

In afara de locație si aspectul hotelului la exterior mai nimic interesant

4.93

De evitat acest hotel!!!

Hotelul ar trebui cotat la maximum 3 stele cu indulgenta! Asta ca sa nu spun 2!!!!. Serviciile primite raportate la pretul platit au fost FOARTE proaste. Mancarea...doar sa nu mori de foame!!! Bauturile execrabile. Tin sa mentionez ca am mai fost la alte hoteluri la care bauturile chiar daca erau din gama lor bulgareasaca erau net superioare!!! Este prima oara cand pentru un Mohito (chiar si nealcoolic ca sa nu mai spun de cel cu alcool bulgaresc nu de fitze...) ni s-a spus ca este cu plata. Ambele camere rezervate erau murdare, baile la fel plus "mirosurile" corespunzatoare de la canalizare...ventilatie...ei stiu mai bine! Lenjeriile de pat patate grosier. Samponul, gelul, sapunul si hartia igienica au fost doar cand ne-am cazat. La cerere a treia zi ni s-au mai dat, camerista specificand ca este "problem". Prosoapele la piscina se dau numai intre anumite intervale orare. Culmea este ca ...am intampinat situatia in care chiar in timpul programului respectiv ni s-a spus ca nu mai au prosoape disponibile. Programul de la piscina este pana la ora 18.00 dupa care nimeni nu mai avea voie sa intre in apa...No comments!!! Transportul pana la plaja se face cu microbuzul (max 17 locuri) la 15 minute, 30minute, 1 ora depinde de ora asa ca ...la orele "de interes" era cine apuca cine nu, asteapta urmatorul transport sau o lua binisor cu copil cu bagaj cu tot pe jos aproximativ 10 min pana la plaja hotelului. La barul situat la plaja se serveau gratis doar celebrele sucuri la dozator (gen TEC pentru cine isi mai aduce aminte) si berea la dozator restul inclusiv cafeaua fiind extra cost. Referitor la parcare, poti parca dupa ce faci dovada platii (ceea ce am si facut) dar atentie ca, desi nimeni nu ne-a spus, la plecare ni s-a cerut din nou chitanta chiar daca procedura era clara...platesti si apoi intri in parcare. Daca nu mai aveai chitanta iar era "problem" si trebuia sa astepti sa dea verde cei de la receptie. Ghinionul unora a fost ca sistemul brusc nu mai functiona si dai discutii si arata-le inclusiv pe telefon plata facuta asa ca...pastrati chitanta de parcare chiar daca nu vi se spune asa ceva...asta in cazul in care faceti greseala sa mergeti la acest hotel.

mai sunt 181 impresii

"O agenție pe care o recomand cu încredere. Amabili, serviabil și dispuși să îți ofere ceea ce ai nevoie. Mulțumiri doamnei Mariana. "

- Brad, Administrator, 46 ani | Impresii despre Travel Planner >>