Caută
x

Impresii Hotel Primasol Ralitsa Superior Deluxe

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Primasol Ralitsa Superior Deluxe. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Albena, Bulgaria, prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,98
 
  • 7.5
  • 8.3
  • 8.5
  • 7.6
  • 7.8
  • 7.8
  • 8.1
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Albena, Bulgaria și Oferte

5.66

Dezamagitor

Este un hotel de nivel 2.5 pus pe economie in detrimentul clienților! Timp de 5 nopti cat am stat acolo mancare a fost cam aceeasi in toata perioada cu mici surprize seara camd serveau ceva mai special (gen scoici, peste la gratar, curcan la cuptor) dar din pacate aceste delicatesuri se serveau de către personal si erau in cantități reduse ( ex : bucătarul iti punea doar un peste pe farfurie chiar dacă u erai su familia si stăteai la coada pt toti) iar daca nubte grabeai riscau să nu mai prinzi! Camerele frumoase dar fara macheta, deși am fost cazați în corpul De lux al hotelului! La o ploaie de circa 1.5 ore camera s a umplut cu apă ce venea din balcon! I am solicitat managerului sa ne schimbe camera si cu chiu cu vai, după ce ne am strâns mai mulți români si am facut scandal ne au schimbat camerele! Barul de la plaja se deschide la ora 12.00 si se închide la 15.00. Probabil ora nu este intamplator aleasă tocmai pentru a nu avea clientela!

7.4

Nu recomand!

Hotelul este la 1 km de mare si doar pe jos se poate merge( transportul despre care e mentionat pe site ca e gratis, nu se poate folosi pentru ca vin rar si nici nu ajung la mare, ca e accesul interzis de la vreo 200m de hotel). Bauturile sunt de o calitate extrem de proasta(sucul, berea-zici ca e apa cu bere, cafea...de multe ori dozatoarele nu aveau facute refillul si dadeau apa un pic colorata), doar cele de la dozator sunt incluse, restul sunt cu plata.Pe plaja nu beneficiezi de nimic(suc..inghetat..)Doar intre 12-15 poti consuma bauturile de la dozator. Mancarea a fost buna,diversificata, e singurul aspect multumitor. Curatenie in camera nu s-a facut, cu toate ca am lasat flyerul ca vrem sa se faca curat, au venit si au luat gunoiul, si au schimbat prosoapele, nici macar nu au aspirat nisipul care involuntar ramanea pe haine/papuci, sau sa dea cu mopul pe jos.

5.86

Ușor nemulțumit!

Camere foarte mici,dar curate. Personalul era "supărat pe viață" pt că 80 -90%eram români.