TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Pomorie Sun Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au acolo.


6.8
33%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
9.3
Camere
7.6
Mancare
4.6
Personal
6.6
Atmosfera
7
Facilitati
5.3
Calitate / pret
7
Impresii pe Hotel Pomorie Sun

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Pomorie Sun

Impresii pe Hotel Pomorie Sun

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
7.3
Dezamagitor
Din pacate am ramas cu un gust amar referitor la serviciile si conditiile hotelului, tintand cont ca pentru clasa la care pretinde a se afla, are prea multe minusuri. Acestea au inceput inca din momentul cand am pasit pragul hotelului, receptionerii avand o atitudine total neempatizanta. Camerele in care am foat cazati (2 camere duble) au fost in corpuri diferite, desi am incercat, in zadar, sa schimbam una din camere, sa fie macar in acelasi corp. Desi check in ul a fost facut la ora 14:00, bratarile cu care puteam sa accesam facilitatile oferite le-am primit abia dupa ora 15:00, in conditiile in care pranzul se servea doar pana la ora 14:30. Minusul cel mai important a fost marcat de serviciile oferite de restaurant: am stat la coada pentru servi mancare (chiar si un sfert de ora), unele feluri fara niciun gust; nu a fost diversificata si zilnic aceleasi feluri de mancare. Cu alte cuvinte, genul unei cantine pentru persoane neajutorate si genul de mancare care nu-ti ajunge, dar cu siguranta nu ai vrea sa mananci mai mult. Pot afirma ca un sejur aici iti ofera ocazia nesperata de a slabi fara prea mare efort. Voi continua cu mobilierul restaurantului si al lobby ului, acestea fiind invechite si urat mirositoare, lobby ul neiluminat, probabil din cauza econimiei de curent, fetele de masa murdare si schimbate poate la 5 zile, iar in momentul in care a batut ceasul ora fix nu mai aveai acees la gustarile dintre mese, acestea fiiind oricum putine: doua feluri de mini pateuri sau bucati de paine cu o jumatate de felie de castravete si un sfert de maslina si o mini bucata de pizza si inghetata (doar o singura cupa se putea servi). Bautura a fost de asemenea dezamagitoare si nu puteai sa comanzi si pentru inca o persoana, trebuia sa mergi personal. Curatenia din camere a lasat de dorit, intrucat in cele 7 zile de odihna nu s-a aspirat nici macar o data. Acestea sunt doar cateva nemultumiri, ar mai fii destul de amanunte de expus, insa o sa ma opresc aici.
Recomand Travelplanner: Am mai calatori cu aceasta agentie, intrucat angajatii au dat dovada de profesionalism, promtitudine si respect fata de potentialii clienti, pentru ca am calatorit pentru prima data cu aceasta agentie.

Arata mai mult

8.3
sint multe hoteluri mai buna
plina de englezi betivi
Recomand Travelplanner: foarte buna

Arata mai mult

9.1
buna
hotel curat care isi respecta stelele
Recomand Travelplanner: ca de fiecare data o colaborare perfecta

Arata mai mult

loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel Pomorie Sun?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Pomorie Sun

Intrebari frecvente despre Hotel Pomorie Sun

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Pomorie Sun?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Pomorie Sun in proportie de 33% si au acordat nota 6.8. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 3 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Pomorie Sun?
Categoria Amplasare (nota 9.3) si Camere (nota 7.6) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Pomorie Sun. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Atmosfera (nota 7), Calitate / pret (nota 7), Personal (nota 6.6), Facilitati (nota 5.3), Mancare (nota 4.6). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.
Alege perioada si calculeaza pret