Caută
x

Impresii Hotel Pomorie

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Pomorie. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Sunny Beach, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
6,81
  • 9.3
  • 7.6
  • 4.6
  • 6.6
  • 7
  • 5.3
  • 7
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Sunny Beach și Oferte

7.33

Dezamagitor

Din pacate am ramas cu un gust amar referitor la serviciile si conditiile hotelului, tintand cont ca pentru clasa la care pretinde a se afla, are prea multe minusuri. Acestea au inceput inca din momentul cand am pasit pragul hotelului, receptionerii avand o atitudine total neempatizanta. Camerele in care am foat cazati (2 camere duble) au fost in corpuri diferite, desi am incercat, in zadar, sa schimbam una din camere, sa fie macar in acelasi corp. Desi check in ul a fost facut la ora 14:00, bratarile cu care puteam sa accesam facilitatile oferite le-am primit abia dupa ora 15:00, in conditiile in care pranzul se servea doar pana la ora 14:30. Minusul cel mai important a fost marcat de serviciile oferite de restaurant: am stat la coada pentru servi mancare (chiar si un sfert de ora), unele feluri fara niciun gust; nu a fost diversificata si zilnic aceleasi feluri de mancare. Cu alte cuvinte, genul unei cantine pentru persoane neajutorate si genul de mancare care nu-ti ajunge, dar cu siguranta nu ai vrea sa mananci mai mult. Pot afirma ca un sejur aici iti ofera ocazia nesperata de a slabi fara prea mare efort. Voi continua cu mobilierul restaurantului si al lobby ului, acestea fiind invechite si urat mirositoare, lobby ul neiluminat, probabil din cauza econimiei de curent, fetele de masa murdare si schimbate poate la 5 zile, iar in momentul in care a batut ceasul ora fix nu mai aveai acees la gustarile dintre mese, acestea fiiind oricum putine: doua feluri de mini pateuri sau bucati de paine cu o jumatate de felie de castravete si un sfert de maslina si o mini bucata de pizza si inghetata (doar o singura cupa se putea servi). Bautura a fost de asemenea dezamagitoare si nu puteai sa comanzi si pentru inca o persoana, trebuia sa mergi personal. Curatenia din camere a lasat de dorit, intrucat in cele 7 zile de odihna nu s-a aspirat nici macar o data. Acestea sunt doar cateva nemultumiri, ar mai fii destul de amanunte de expus, insa o sa ma opresc aici.

8.33

sint multe hoteluri mai buna

plina de englezi betivi


"despre agentia dv. pot spune ca sunteti foarte competenti, mi-a placut comunicarea , eficienta, flexibilitatea si corectitudinea, cu mare placere asi recomandao si la alte persoane si tot la dv asi apela de ar fi sa mai plecam in vacanta. FELICITARI!"

- barabas, sef operator calculatoare, 36 ani | Impresii despre Travel Planner >>