Caută
x

Impresii Hotel Pliska

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Pliska. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,12
  • 7.5
  • 6.7
  • 6.2
  • 7.2
  • 7.1
  • 6.9
  • 7.7
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

4.26

Leli

Mizerie,mâncare făcută în scârbă,carne zi de zi având acelasi gust de peste,prăjită in acelasi ulei neschimbat,cameristele fură lucruri din camere,putini angajați,nu se face curățenie pe mese,urât hotel!

4.5

Nu recomand hotel de 3stele in Bulgaria

Hotel murdar,liftul nu a functionat in ultimele zile,mancare in prima zi groaznica,de bauturi nu prea te puteai atinge,sub orice critica,miroseau a spirt.Lenjeria nu s-a schimbat in 5 zile,prosoapele o sg data.Singurul atu este piscina.Distanta ok fata de plaja dar,trebuia sa treci printr-un parculet infect ,sa ajungi la plaje.Nu recomand 3 stele

8.33

Vacanta placuta

Raportul calitate pret este ok , vacanta a fost reusita , hotelul curatel dar zgomot cam mare datorita usilor .Va multumesc frumos si am sa apelez la serviciile dumneavoastra cu incredere .

8.33

Vacanta placuta

Raportul calitate pret este ok , vacanta a fost reusita , hotelul curatel dar zgomot cam mare datorita usilor .Va multumesc frumos si am sa apelez la serviciile dumneavoastra cu incredere .

3.66

Oribil !!!

In primul rand oameni buni nu platiti all inclusiv!!! Este o mancare infectă !!! Am fost serviti cu mancare stricata am trimis-o inapoi si ni sa adus cu totul alceva si data de expirare !!! Cantina saracilor din românia cred ca are mancare mai buna !!! Conditile de servire a mancari sunt groaznice !!! Tacâmuri murdare mese murdare personal obraznic !!!! Nu asi recomanda nimanui !!!!

mai sunt 86 impresii

"agentia prin care am fost la hotelul sus mentionat a avut o comunicare buna si in general a fost prompt si corect in a raspunde solicitarii,cu o singura exceptie de care nu vreau sa-mi amintesc : transportul prin agentia leon trans care a fost sub orice critica,nu vreau sa mai calatoresc cu ei. plecarea si mai ales intoarcerea a fost cu mare intarziere si cu un autocar( la intoarcere) "darapanat", rog sa nu mai contactati aceasta firma pentru transport"

- Daescu, consilier stiintific, 64 ani | Impresii despre Travel Planner >>