Caută
x

Impresii Obzor Beach Resort

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Obzor Beach Resort. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Obzor, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,09
 
  • 9.5
  • 8.6
  • 6.4
  • 7.7
  • 8.3
  • 7.4
  • 7.2
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Obzor și Oferte

8.19

3* lin loc de 4*

As zice ca este un hotel de 3*, nu 4*. Hai 3.5* ca este vara. Parcarea masinilor se poate face in subsolul cladirilor 15 leva / zi (desi exista pentru fiecare corp de cladire ce are ~80 apartamente doar 10 locuri), langa hotel pe strada ( contra cost ~8leva/zi) sau pe camp (desi acum cativa ani era un spatiu larg langa hotel unde se putea parca; acum au blocat accesul). am avut un apartament cu 2 camere - vedere la mare. Camera nu era foarte curata. Balcon mic cu vedere la mare intradevar - din lateral. SA zicem. In baie un miros de inchis dar am tinut ventilatorul pronit non-stop si a disparut. Usa se inchidea prin trantire - era lasata din balamale. Masa (pentru ca am avut all inclusive light) decenta. Mancarea gatite nu era wow. Mancarea rece (aperitive, salate etc..) ok. Dulciurile de la bax - le cumperi de la orice magazin ce nu are vitrina frigorifica. Sucuri si bauturi nota 3. Dar era light (la all inclusiv) si inteleg. Animatie: 2-3 joculete pe zi, mini disco la 19.30 ... minim necesar. Jocurile tip sah mare, boccha sau minigolf abandonate si destul de paradite. La sha nu mai aveau piesele... deci nu puteai juca. Piscinele curate , chiar foarte curate. Plaja decenta, sezlonguri (cam vechi, decolorate, saltele vechi) gratis (cu o mica nota - din dreptul complezului B pana la A, in dreptul complexului C randul 1 si 2 cu bani, randul 3 si 4 gratis). Una peste alta un complex de stat la plaja sau piscina si mancat. LA acest pret am avut experiente mai bune.

4.59

Sejur dezamagitor

Este al 4-lea sejur la acest hotel si serviciile sunt din ce in ce mai slabe. In acest sejur, 14-17 iunie, plaja nu a fost amenajata cu sezlonguri si umbrele, nu am fost informati de catre agentie. Daca am fi stiut NU am fi ales acest hotel. Curatenie superficiala, fara schimbat prosoape sau luat gunoiul in 4 zile.

mai sunt 75 impresii

"Oferta am primit-o foarte repede. Plata am facut-o online iar voucher-ul a venit in 24 ore pe mail. Ireprosabil. Fara probleme."

- Andrada, sef birou planificare, 27 ani | Impresii despre Travel Planner >>