Caută
x

Impresii Hotel Oasis

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Oasis. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Albena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,18
  • 9.3
  • 7.7
  • 7.9
  • 8
  • 8.2
  • 7.7
  • 7.8
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Albena și Oferte

6.33

Un hotel cu multe minusuri

Buna ziua, am sa redau in cateva cuvinte sejurul la hotel oasis. La primire personalul de la receptie a fost foarte necomunicativ, nu accepta o parere de la clienti,ce camera se ofera trebuie acceptata,sustinand faptul, camerele sunt in functie de banii platiti pe excursie. Si toti romanii si moldovenii eram in acelasi copr B Desi au acceptat "atentia din pasaport" de 20 de euro. Cazarea s a facut la ora 15 . desi noi am ajuns la ora 11,fara sa fim informati s au sa ni se puna bratarile pentru a putea lua pranzul. Lucru care m-a costat la o terasa de langa hotel 40 de leva o masa de pranz.Camerele sunt curate, femeile de servici faceau curatenie in fiecare zi. Mancarea este putina ca si diversitate , foarte multi mici si piftele,pe gratar nu se facea carne,noi nefiind niste persoane pretentioase. Daca un fel de mancare se termina a doua oara se aducea cu totul altceva cum ar fii sos cu alta carne. Copii s-au saturat de orez si cartofi natur si mancau doar fructe si lapte cu cereale.macar pizza s au cartofi prajiti daca exista la restaurant s au snack bar. Pozitia hotelului este foarte buna, putina diversitate la bauturi si cafea. Ne am blocat cu copii de 2 ori in lift . Noi mergem de obicei la Hotel Primasol Aqua Club dar anul acesta nu am mai ales acest hotel din cauza distantei fata de mare. Hotel care este foarte bun pe mancare si pe entartaiment. Managera de a lungul sejurului daca o intrebam ceva nu ne raspumdea si era foarte ignoranta. A trebui sa merg la Hotel Flamingo sa ma lamuresc cu prcarea. In concluzie cred ca este corect evaluat de dvs ca un hotel de 2 stele. Sunt totusi multumita ca nu am avut probleme digestivenoi s au copii.

6.93

Hotel ok

Hotelul Oasis este foarte ok pozitionat, fiind foarte aproape de plaja. Insa este un hotel vechi, cu un raport calitate-pret maricel.

8

Concediu cu familia

Hotelul Oasis de 2 stele ...un pic dezamagita.... In camere curatenia lasa de dorit (femeile de serviciu nu isi dau interesul sa faca curatenie in camere in afara de hartia igienica pe care o puneau zilnic, nu au dat niciodata cu mopul pe gresie sau sa schimbe prosoapele, ca de lenjerie nici nu se mai pune problema), mancarea nu a fost diversificata, unii turisti au fost cazati la Hotelul Amelia - hotel care nici pe departe nu se compara cu Oasis. Un prim plus ar fi acela ca este aproape de plaja, ofera sezlong si umbrela pe plaja si la piscina, piscina este curatata in fiecare seara (programul este un pic mai urat si anume ca de la ora 18 nu iti mai da voie sa stai la piscina). Echipa de entertainment era draguta si chiar am participat cu drag la anumite activitati.

mai sunt 10 impresii

"agentia am gasit-o pe net ,.............am fost mai mult decat norocos......am fost sfatuit si indrumat de adevarati profesionisti...........daca nu erau ei sunt sigur ca nu as fi beneficiat de acest splendid concediu...............jos palaria"

- TIRIFON, subofiter pompier, 36 ani | Impresii despre Travel Planner >>