Caută
x

Impresii Hotel Mura

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Mura. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Albena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,7
  • 9.2
  • 8
  • 8.4
  • 8.2
  • 8.1
  • 8
  • 8.3
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Albena și Oferte

6.93

O VACANTA NUMAI PENTRU ODIHNA

Hotelul este amplasat chiar pe plaja, dar departe de centru. Restaurantul - subdimensionat - aglomerat. Nu gasesti oricand locuri la masa iar la mancare se formeaza cozi destul de mari. Mancarea - diversificata si buna - cred ca satisface gusturile tuturor. Plaja subdimensionata - daca iesi pe plaja in jur de ora 8.30-9.00, ai toate sansele sa nu gasesti locuri - pe toate chezlongurile lumea isi pune prosoapele incepand de cu noaptea (cred). Astfel ca informatiile postate pe site ca beneficiezi de 2 chezlonguri si o umbrela de camera, nu se justifica, pt ca daca nu esti foarte matinal, nu gasesti. Camera - foarte mare, curata - dar sunt deficitari la schimbatul prosoapelor .

7.8

Mura.....

Camera este buna, mare si baia la fel. Cand am ajuns, camera era curata, dar,in 6 nopti nu s-au schimbat prosoapele deloc. Cameristele sunt aproape inexistente pe perioada sejurului, intrau o data pe zi pt gunoiul de la baie si sters putin pe jos. Locatia este perfecta, hotelul este ingrijit, mancarea la restaurant este buna ,nu foarte variata si piscina acceptabila , noroc de cea de la Gergana. Pacat de tot efortul , daca nu se insista la instruirea cameristelor.

8.53

O alegere gresita!

Un hotel cu potential, dar cu administrare proasta! Impresia este data de comparatia cu hotelul de 2 stele - Dobrotitsa - la care am stat anut trecut! Mancarea la Mura, fara gust, cozi la tavi, carnea la gratar in prealabil fiarta si, implicit ...neagra... In jurul piscinei, oaze imense de iarba, pana si steagul bulgar fiind inconjurat de vegetatie crescuta din abundenta! In camere curat, mobilier ok, dar la ora 14,30, cand atipesti mai bine, femeia de servici vine sa schimbe prosoapele!!!

mai sunt 46 impresii

"Fiind cu pr[mul pas in batranetea ,,tanara,, la inceput am fost suspicios.Cand am fost sa achit transa de bani,la banca am intrebat functionara de la ghiseu,daca mai vin persoane sa plateasca excursii,laagentia dumneavoastra.Am primit raspuns afirmativ.[multe persoane] and am fost sa achit"

- Halalaie-Ovari Craciun , medic specialist stomatolog, 60 ani | Impresii despre Travel Planner >>