TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Moonlight Sveti Vlas Bulgaria. Turisti care au acolo.


7.7
100%
1 impresii
1 impresii
Impresiile Travel Planner (1)
Amplasare
8
Camere
7
Mancare
8
Personal
8
Atmosfera
8
Facilitati
7
Calitate / pret
8
Impresii pe Hotel Moonlight

1 impresii reale, verificate 100% - Hotel Moonlight

Impresii pe Hotel Moonlight

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
7.9
Vacanta relaxanta , cazare buna , restauranul nu foarte ok!
Pozitionarea hotelului este buna , Hotelul este format din doua corpusi dispuse fata in fata , despartite de un sens giratoriu . camerele sun foarte spatioase si curate , nu exista canale tv romanesti la televizor , baia este dotata cu cada si dus lucru foarte util .Curatenia in cemere se face zilnic , prosoapele sunt schimbate zilnic , e aspira si cam atat , lenjeria nu a fost inlocuit in toimpul sejurului de 7 nopti. Parcarea este subterana sub fiecare corp de hotel si nu se plateste. Hotelul are 2 restaurante dispuse in fiecare corp cate unul , dar dimineata este deschis doar un singur restaurant , iar la pranz si seara sunt deschise amandoua.Mancarea este modesta nu exceleaza chiar deloc , mai degraba este pentru un hotel de 3 stele. Piscina nu este foarte mare , sezlongurile trebuiesc ocupate pana la ora 7.30 maxim altfel la piscina nu mai gasiti locuri. prosoapele pentru piscina se obtin de la receptie contra unui depozit de 20 leva/prosop . mai au si cate o seara specifica in fiecare saptamana , eu am prins seara Bulgareasca , in afara de 20 minute de muzica Bulgareasca , la meniu nu a fost ceva special.Animatorii de la hotel sunt ok , chiar au cateva spectacole seara care sunt super , ziua antreneaza turistii in diferite activitati la piscina , gimnastica , dartz , etc..
Recomand Travelplanner: Agentia este extraordinara ca de fiecare data.

Arata mai mult

loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel Moonlight?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Moonlight

Intrebari frecvente despre Hotel Moonlight

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Moonlight?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Moonlight in proportie de 100% si au acordat nota 7.7. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 1 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Moonlight?
Categoria Amplasare (nota 8) si Mancare (nota 8) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Moonlight. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Personal (nota 8), Atmosfera (nota 8), Calitate / pret (nota 8), Camere (nota 7), Facilitati (nota 7). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.

In afara de Hotel Moonlight, te-ar mai putea interesa in Sveti Vlas, Bulgaria

Alege perioada si calculeaza pret