Caută
x

Impresii Hotel Marvel

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Marvel. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Sunny Beach, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,14
 
  • 8.6
  • 8.6
  • 7.8
  • 7.8
  • 8.3
  • 7.3
  • 8.2
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Sunny Beach și Oferte

6.4

Nu mai revin la acest hotel

Nu merita 4 stele nici pe departe,curatenie in camera lasa de dorit,mancarea nu este foarte diversificată, sezlonguri la mare sunt putine si pe deasupra daca vrei sa l ocupi trebuie sa te trezesti dimineata la 6,parcarea este 20 leva pe zi,chelneri foarte nesimțiți într-un cuvant acest hotel nu merita 4 stele

9

Satisfacator ..

Camera ok - dar am avut lenjerie pat murdara - patata, la masa la fel farfurii si pahare murdare , hotelul in mare a fost ok calitate pret dar lasa de dorit la curatenie ..

7.86

Nu voi mai reveni aici

-receptioneri nesimtiti,, au refuzat sa imi predea cheile camerei pana nu am dus masina la parcarea privata (probabil tot a lor) -nu are parcare de nici un fel, dar te indruma catre o parcare privata 10-12 euro pe zi depinde cum te intelegi cu ei -camerele nearanjate,peretii din rigips crapati si murdari miros neplacut -mese insuficiente in restaurant +mancarea buna, aveai ce alege, in conditiile in care am fost cu doi copii minori de 4 si 1 an, nu am avut nicio problema +Cheful de la bucatarie se plimba tot timpul pentru mese si discuta cu oamenii despre calitatea mancarii pregatite, tot timpul se aducea mancare atunci cand se golea o tava.

8.4

NU RECOMAND

FARA PLASE LA BALCON ,BAIA NEANGRIJITA , CORIDOARELE HOTELULUI NEAERISITE

mai sunt 29 impresii

"Numele meu este, Andreea Vaduva, eu m-am ocupat de toate demersurile cu agentia TravelPlanner. Sunt si "victima" din honey moon, zic victima, deoarece am patit cea mai hazlie patanie. Ajungem la Hotel, ateptam sa ne dea camerele - tin sa mentionez ca am mers si cu nasii (nasul fiind fratele meu - de ce atatea detalii, vedeti mai tarziu)... Super 516 si 518 vedere la mare ... intru in camera fac repede un tur al camerei si vad o usa care nu ducea nici la baie nici pe balcon nici afara, dar unde? .... in camera nasilor:))))) Nu va pot descrie expresia fetei mele ...eram ..." sunt in luna de mier..."

- Stelian, Medic rezident, 27 ani | Impresii despre Travel Planner >>