Caută
x

Impresii Hotel Marina Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Marina Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Duni, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,78
  • 9.5
  • 8.9
  • 8.1
  • 8
  • 9
  • 8.6
  • 8.3
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Duni și Oferte

6.93

servicii mediocre

Serviciile oferite de acest hotel sunt foarte slabe, in nici un caz nu este hotel de 5 stele. Probleme mari de curatenie si igiena in camere cat si in restaurantul principal. Insa probabil ce este cel mai grav este comportamentul personalului, in special cel de la receptie.

7.64

Relaxare ..in final singurul lucru important

Hotelul nu ofera servicii de 5 stele..poate de 3.5*, cu bunavointa. Au fost draguti si ne-au schimbat camera pentru ca cea initiala era foarte aproape de lobby bar si era mult, mult zgomot pana la ora 02:00. Ce a fost placut, ne-au schimbat zilnic prosopele si cearcafurile odata in a doua camera...deci cam la 2 zile au schimbat si cearceafurile. Mancarea a fost din plin, dar aceleasi meniuri reutilizate....... selectia de bauturi destul de limitata si calitativ redusa, avand in vedere pretul solicitat de hotel. A fost nevoie sa platim parcarea si internetul...care nu functiona decat in zona receptiei/ lobby bar. La 5 stle te astepti macar la wifi gratuit. Mesajele multilinguale erau diferite in functie de nationalitate si foarte rasiste fata de romani. In afara de cei de la receptie, personalul nu vorbeste engleza deloc si vorbesc si gesticuleaza in bulgara de fata cu clientii. Un lucru stupid pe care nu l-am intalnit niciunde in lume: ni s-a interzis sa facem cateva sendvisuri pentru drum....dupa ce am fost intrebati initial ce nationalitate avem. Esti clar tratat in functie de nationalitate si ce bacsisuri lasi in tip box-uri. Vreau sa mentionez ca am mai stat la Marina Royal Palace in urma cu 2 ani si calitatea serviciilor a fost mult inferioara celei de acum 2 ani. Pentru izolare fata de viata cotidiana as recomanda. Pentru raportul calitate-pret, nu tocmai.

mai sunt 28 impresii