Caută
x

Impresii Hotel Suneo Helios Beach (ex Luca Helios)

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Suneo Helios Beach (ex Luca Helios). Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Obzor, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,81
  • 9.9
  • 8.7
  • 8.7
  • 9
  • 9
  • 7.6
  • 8.5
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Obzor și Oferte

7.2

Hotel Luca Helios Beach 2 stele

Am rezervat o camera large cu vedere la mare (avand doi copii mici, 2 si 6 ani). Am primit camera A216. Este o camera situata la capatul coridorului, de pe terasa mica vedeam laterala celeilalte cladiri si doi copaci mari. Baia era mica si infecta (mucegai la cabina de dus, dusul defet, apa care curgea in toate directiile). Am mers la receptie sa solicit alta camera. Mi-au spus ca numai asta este disponibila momentam si sa ma intorc in dimineata urmatoare sa imi mai arate ce se elibereaza. Ziua urmatoare la ora 10 dimineata eram la receptie. O doamna, front desk manager mi-a spus ca acesta este un hotel de 3 stele (nu vad afisul?), am platit trei stele, atat am si primit. Daca nu imi convine sa ma duc la alt hotel, aici toata lumea este multumita. Stupefiata l-am sunat pe sotul meu sa aduca din camera nu numai voucherul (pe care intr-adevar nu era mentionat ca e rezervare de 4 stele) ci si factura de la agentia de turism, unde aparea si categoria. I-am spus "managerului" ca in ziua precedenta domnisoara draguta de la receptie mi-a sugerat sa vin sa imi arate camere. Iarasi s-a rastit la mine "managerul", ca deja mi-au arata trei camere si nimic nu imi convine. I-am raspuns, ca mie nu mi-au aratat nimic...a rosit, a vorbit ceva in limba bulgara cu receptionista, s-a intors si usor resemnat mi-a spus ca ea a crezut ca mie mi-au aratat deja trei camere... Si-a schimbat usor atitudinea si personal mi-a aratat doua camere si un apartament. Ne-am mutat in apartament. Era curat, dar salteaua avea arcurile iesite, apa de la cabina de dus nu se scurgea, a rebuit sa sun la receptie. Au trimis instalatorul care a desfundat nervos scurgerea si arata mizeria la sotul meu...era ceva acumulat probabil de luni intregi... Despre cele patru stele...acest hotel la noi nu s-ar clasifica nici la doua.. manere lipsa, covor decolorat, la o ploaie mai lunga apa s-a scurs la noi in camera. La restaurant erau afisate 2 stele, la receptie 3 stele, la un corp de cladire si pa plaja 4 stele, servetelele de la restaurant deasemenea aveau imprimate 4 stele. Derutant.... Hotealul este amplasat pe plaja, locatia este buna. Apa este curata, fara alge, insa plaja plina de mucuri de tigara. Sezlongurile-cu toate ca este interzis-se ocupa inca de la ora 5 dimineata... Unele sezlonguri au saltea relativ noua, altele arata jalnic, sunt acoperite cu ceva care arata ca un sac de rafie. Mancarea a fost buna. Ne-am intors cu o enteroviroza de toata minunea, cu totii, pe rand..sotul, fiul meu de 6 ani iar dupa ce am plecat am urmat eu si cu cel mic de 2 ani.


"Servicii prompte,de calitate.daca este posibil pe viitor de trimis clientilor un itinerariu sau o harta a statiunii cu amplasarea hotelului(strada si hotelul nu apar pe Gps). As dori sa beneficiem de serviciile agentiei si anul viitor."

- Narcis, MEDIC, 36 ani | Impresii despre Travel Planner >>