Caută
x

Impresii Hotel Laguna Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Laguna Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Albena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,52
 
  • 9.8
  • 7.6
  • 8.6
  • 7.8
  • 8.7
  • 8.1
  • 5.6
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Albena și Oferte

8.13

Un sejur "potrivit"

Hotelul este amplasat exact langa plaja, efectiv de la piscina treci aleea si esti pe nisip. Plaja hotelului OK dar lipsita de bar, asa ca orice ai nevoie trebuie sa te duci pana la barul din receptie. Camerele foarte mici comparativ cu alte hoteluri de 4 stele. Mancarea a fost buna, destul de diversificata si in fiecare seara cu tematica diferita. Personalul destul de OK din pacate faceau diferenta vizibila intre modul de interactiune cu romanii si celelalte nationalitati (in special francezi). Atmosfera relaxata, dar asa cum am spus tot "entertaimentul" era in franceza, ceea ce facea dificil sa urmaresti ce se intampla. Hotelul OK destul de bine intretinut, dar in 2-3 ani ar trebui refacute modernizarile. Ce nu mi-a placut au fost: prosoapele pentru plaja se platesc, la bar "all inclusive" totul se plateste in afara intervalului 10.00 - 22.00, asa ca cine se scoala de dimineata trebuie sa se multumeasca cu bauturile si cafeaua de la dozatoare. Deasemenea toate camerele care dau spre plaja dau si catre piscina acoperita care are un ventilator cu functionare permanenta - ziua este ok, dar noaptea zici ca isi ia zborul un avion. Ce mi-a placut - localizarea hotelului, statiunea mult mai linistita decat altele (gen Nisipuri) foarte buna pentru familisti cu copii minori, foarte multa verdeata, parcul de agrement OK.

7.8

PARERE LAGUNA BEACH, ALBENA

Departe de anii anteriori, datorita atmosferei create parca special pentru anumite categorii de turisti, ceea ce da nastere, la un moment dat la anumite frustrari; turistii romani sunt in general dezavantajati

7.33

in general...a fost ok

hotelul este de maxim 3 stele..de ex. nu exista uscator in baie..angajatii hotelului s-au comportat diferentiat cu turistii francezi..un grup de 60 de persoane(majoritate pensionari peste 70 ani)..le-au creat plaja special VIP numai pentru turistii francezi..pana si bratara de la mana era de alta culoare...tocmai pentru face diferenta...ceea ce nu este corect. In hotel peste 60% erau romani cazati, insa prioritatea lor erau francezii. Exista posibilitatea sa piarda clientii romani, daca vor continua cu atitudinea asta diferentiata.

mai sunt 29 impresii

"Calatoresc cu Travel Planner de 4 ani...serviciile sunt la calitate foarte bune....personal prompt si iti ofera raspuns la orice problema sau nelamurire. "

- Ionescu, Inginer, 32 ani | Impresii despre Travel Planner >>