Caută
x

Impresii Hotel Gloria

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Gloria. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Constantin si Elena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,97
 
  • 7.9
  • 8.6
  • 7.6
  • 6.9
  • 8.3
  • 7.1
  • 8.5
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Constantin si Elena și Oferte

5.86

Nerecomandabil

Hotelul Gloria din St. Constantin si Elena lasa mult de dorit, personal necalificat insa vorbitor de limba romana (tineri din R. Moldova), camera destul de curata, aer conditionat, un mic TV, baia insalubra, nici cabina de dus, nici cada de baie, apa curge pe podea si se scurge cu mare greutate printr-un orificiu partial infundat, baia nu are nici fereastra, nici ventilator-iluminatul este jalnic, balcon fara masuta si scaune, prosoapele nu se schimba pe durata sejurului, patul este vechi, uzat, lenjeria antica.Nici asta nu se schimba vreodata, cred ca si urmatorul client doarme pe acelasi cearceaf.

5.93

DE EVITAT

6.33

ok și nu prea

Încă de la sosirea noastră la hotelul Gloria, (un grup de 21 de persoane cu vârste intre 1 și 62 de ani), la recepție am fost întâmpinați de 2 recepționeri el și ea care nu prea nimereau engleza dar mai cu semne mai cu expresia feței ne-am înțeles. Am primit camerele, destul de ok pt bănuții dați. Lenjeria a fost schimbată o dată la 3 zile. Ac nefuncțional pt ca telecomanda nu avea baterii..am dat 3 leva am cumpărat 2 baterii și am rezolvat problema. Nu am avut masă pe balcon decât scaune - 2 bucăți. Problema mare a fost masa.. Pot spune cu inima deschisă ca nu sunt pretențios la mâncare.. Cu toate astea am rămas uimit cat de proastă a putut fi mâncarea. Practic micul dejun a fost același timp de 6 zile cat am stat acolo: ou ochi, cârnați din parizer de cea mai slaba calitate, brânză pe lângă care trecuse laptele, roșii necoapte și super tratate.. Aveau gust de ceva chimic. În fine.. Dezastru pe linie. Cafeaua era doar colorată în rest apa, zahar și lapte praf.. Fadă. Prânzul : ciorbă de salam din meniul de dimineață și măsline..adica măslinele erau în ciorba de salam. Desert practic nu a existat. Doar ceva fructe: pepene fad, piersici... Sucurile execrabile.. Unul din copiii ce au fost cu noi în grup a avut probleme din cauza asta. Apa plata de la dozator se punea în bidoane de la chiuvetă-am văzut cu ochii mei asta. Berea sub 2% alcool. Iar barmanul parca dadea din buzunarul lui bătătură. Cina la fel de praf... Compot fără fructe, mâncarea putina la fiecare masă, iar restaurantul subdimensionat.. Se mănâncă inclusiv în lobby bar și la recepție. La ora 21:55 barul se închide. Masa de tenis e gratuită. Biliardul este 3leva pe joc. Parcarea este 2euro/noapte. Piscina nota 7din 10. De pe fundul piscinei se deafaceau la greu bucăți de pavaj. Apa are clor destul în ea. Plaja la o distanță de 10 min de mers pe jos relativ grăbit . NU FIECARE CAMERA ARE ȘEZLONG ȘI UMBRELA PE PLAJA!!! Sunt aproximativ 50-60 de șezlonguri.. Hotelul are peste 120 de camere..deci faceți voi calculul. Hotelul are o imagine de hotel comunist. Deci nu recomand! Mai puneți ceva bănuți și găsiți ceva mai bun. Sub nici o forma nu alegeți hotel de 3stele. Cel puțin 4*.. Un hotel de3 * la ei este sub nivelul de confort a unuia 2* la noi. Timp de 6 zile nu s-a făcut nici un program de animație! Internet este doar la lobby bar și pică f des.. Merge execrabil. În rest doar contracost.


"Felicitari pentru personalul dvs. Sper ca este la fel de motivat !. Prima agentie care, de cand am luat bilet si pana m-am intors a tinut legatura cu clientul si s-a interesat despre acesta. Inca o data felicitari. Pentru la anul voi lua tot de aici bilete, probabil Turcia, Antalya. cu toata stima si considertia , Sitaru Valentin"

- Valentin, , 0 ani | Impresii despre Travel Planner >>