Caută
x

Impresii Hotel Fiesta M

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Fiesta M. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Sunny Beach, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,08
 
  • 8.9
  • 8.2
  • 7.7
  • 8.2
  • 7.7
  • 7.2
  • 8.3
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Sunny Beach și Oferte

8.8

Impresii vacanta pentru a 4-a oara in Bulgaria

Dezavantaje: - Foarte dezamagit de faptul ca la pool bar-ul si beach bar-ul hotelului nu beneficiezi de bauturi gratuite in baza bratarii all inclusive avand decat varianta barului din interiorul hotelului unde in felul acesta se aglomereaza foarte tare. In plus de asta dupa ce ca este un singur bar acesta se inchide la ora 22:00. - Al doilea aspect ar fi mancarea oferita care desi buna ar fi putut avea o mai mare diversitate a felurilor, in prima seara de exemplu nu existau deloc cartofi ceea ce nu mi se pare normal. - In acelasi hotel sunt de fapt doua, nu prea bine departajate unul de altul. Terasele si restaurantele lor fiind lipite se cam amesteca borcanele ca sa spun asa. In prima seara am intrat din greseala in restaurantul celuilalt hotel si am fost atentionat la masa afara ca nu stau la terasa care trebuie pt ca apartine de alt hotel desi este una si aceeasi cladire. - Personalul de la receptie incearca sa fie amabil dar te intelegi foarte greu cu ei in engleza, uneori mai mult prin semne. Hotelul nu ofera nici o activitate inclusa, pana si biliardul este contra cost, 3 leva o fisa. Un fotoliu pentru masaj din lobby este la fel contra cost. Nu exista nici un fel de program artistic sau de divertisment pentru turistii cazati. - Parcare mica, locuri foarte putine pentru capacitatea hotelului. Avantaje: - Camerele de la etajele superioara (in cazul nostru a fost etajul 7) au o panorama superba la mare si a intregii plaje de la un capat la celalalt al statiunii, se vad chiar si statiunile invecinate. Au conditii bune, sunt suficient de mari, curate, pat matrimonial mare si foarte confortabil. Geamuri inalte de sus pana jos. - Un alt avantaj ar fi pozitionarea hotelului, se afla langa plaja si intr-o zona mai linistita

7.73

partial multumita

Am fost dezamagita de acest hotel inca din momentul in care am parcat masina... pt ca hotelul nu are locuri de parcare si am platit 10 euro/zi parcarea la un hotel vecin. Apoi restaurantul nu este ingrijit, personalul este neglijent imbraca, Mancarea este de foarte slaba calitate , prost gatita. Se sta la cozi lungi la masa. camera a fost satisfacatoare. Nu as mai reveni acolo si nu recomand aceasta locatie !

8

Realitatea este ...

Camerea mea a fost acceptabile spre bine (larga, vedere spre mare). Nu a fost schimbata lenjeria de pat in cele 6 nopti petrecute acolo, doar prosoapele la 3 zile. Mancare mediocra, cam aceeasi in fiecare zi, doar de 2 ori au pus un file de peste. Am mai fost in Sunny Beach dar acest hotel este cam la limita de jos, eu nu as recomanda.

8.33

Fiesta M - un hotel modest

Mâncarea s-a repetat în fiecare zi. la prânz și seara a fost aceeași mâncare. În cameră ușa de la balcon a fost defectă, răcitorul era defect, iar curățenie se făcea sumar.

mai sunt 14 impresii

"OK , legatura cu Mihaela, cea care ne-a vandut biletele, dar tin sa o anunt ca EVRIKA nu este singurul hotel din Sunny Beach care ofera"in pret" sezlong si umbrela pe plaja ! Luati legatura cu partenerul bulgar al agentiei dvs. sa faca demersuri pe langa managementul hotelului sa introduca macar un program tv romanesc (majoritatea turistiilor cazati in hotel sunt romani), programe germane sunt 10 !!! "

- , economist, 53 ani | Impresii despre Travel Planner >>