Caută
x

Impresii Hotel Elitsa

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Elitsa. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Albena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,57
  • 9.2
  • 6.3
  • 7.5
  • 7.5
  • 7.7
  • 6.7
  • 6.9
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Albena și Oferte

5.8

O vacanta nereusita

Impresia este ca am locuit intr-un bloc de nefamilisti din Ferentari, cu un bar la receptie care imi aduce aminte de bodegile din vremea lui Ceausescu, iar mobilierul din camera cred ca avea cel putin 30 de ani.

7.46

HOTELUL ELITSA O MARE DEZAMAGIRE

Ca amplasare am dat nota 10 pentru ca are o pozitie foarte buna exact pe plaja, in pozele facute de la piscina chiar se vede marea, Camerele - nu este hotel de 3 stele , si am fost in hoteluri de 3 stele in Balcic , in Grecia , in Turcia si chiar la noi la Tismana. Pot sa va trimit si poze. Hotelul este stil comunist cu mobila veche , cu igrasie si mucegai in baie , camerele intradevar sunt destul de mari una a fost cu 2 paturi de o persoana si un fotoliu pliabil , iar cealalta cu un plat dublu si fotoliu pliabil. Mancare , aveai ce alege dar se repeta multe, ciorbele sunt f acre , orez cu lapte la fel era acru ,Acum fiecare cu gusturi si preferinte diferite. Personalul ce sa zic face diferente intre romani (parca le-ar fi scarba , desi hotelul este ocupat peste 50% de romani), mi-a lasat un gust f amar cu atitudinea lor. Faze mici dar multe se aduna si se observa aceasta atitudine. O sa va trimit poze si cu un afis de la restaurant sa vedeti traducerea in romana, in schimb toata mancarea avea traducere in 3 sau 4 limbi numai in romana nu. La bar la bulgari le dadea sticala de sampanie sigilata iar eu care nu consum alcool , am fost racita si am baut numai ceaiuri am rugat sa-mi dea un pahar mai mare din ala in care punea bere si nu mi-a dat in schimb i s-a parut ca am luat prea multe ceaiuri 4 pt copii si 2 pentru mine si a venit sa-mi ia plicurile din mana aruncandu-le pe jos . Am fost 9 pers la masa si ne-a numarat tacumurile de parca le-am fi bagat in geanta, La ora 12:33 dupa ceasul de la receptie sefa de sala ne-a facut scandal ca ne-am pus la masa in restaurant , in timp ce altii se puneau la coada la mancare. Cameristele nu prea se inghesuiau daca nu primeau spaga . Ex duminica au sters praful dar prosoapele ude nu le-au schimbat le-au pus la uscat pe balcon. Luni nici nu a intrat sa faca curat iar marti au venit la 3 cand dormeau copii. Cand am dat spaga mi-au schimbat si prosoape , mi-a pus si hartie la baie , m-a intrebat daca este totul ok. Cred ca s-au adunat destule exemple ca sa intelegeti de ce acest cust amar. De atmosfera aveau 30 min dans cu copii si apoi un show dans , picturi pt copiii, animatoarele chiar erau f dragute se jucau cu toti copiii. De recomandat nu as recomanda nimanui acest hotel

4.86

Deplorabil

Hotelul nu-si merita cele 3 stele, eventual o stea cu indulgenta. Mobilier vechi, nerenovat, baile cu mucegai, perdeaua de baie cu mucegai. Apa la toaleta, curge un pic din rezervor, pe urma trebuie sa arunci cu galeata, sa mearga mizeria din vasul WC. Apa la chiuveta curge pe picioare. In camere se facea curatenie extrem de rar , prosoapele doar cu scandal se schimbau.Hotelul arata ca si cum ar fi de pe vremea lui Ceausescu, vechi, mizerabil, balustradele la balcon ruginite. Personalul s-a comportat deplorabil.

mai sunt 23 impresii