Caută
x

Impresii Hotel Doubletree

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Doubletree. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,32
 
  • 7
  • 8.2
  • 7.1
  • 7
  • 7.2
  • 7
  • 7.5
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

7.2

Impresii sejur Doubletree

Nu este nici pe departe un hotel de 5*. Conditiile la cazare sunt de aproximativ 3*, iar la mancare de 2*.

6.8

Nesatisfacator

Spre deosebire de anul 2011 cand au fost conditii excelente din multe puncte de vedere ( masa-f buna si diversificata, nu cu produse de duzina ca anul acesta, bar pe plaja cuprins in all inclusive, lucru pe care anul acesta nu l-am regasit) in 2013 conditiile au fost complet diferite incepand de la insolenta personalului, curatenia in camere care a fost facuta o singura data intr-o saptamna la insistentele noastre, si multe altele pe cae nu le mai mentionez, conditiile au fost super-proaste probabil datorita managementului si a altor cauze pe care le-am discutat telefonic.

5.2

groaznic

hotelul doubletree desi de 5 stele conditiile au fost de 3 stele ,foarte departe de plaja in cele 4 zile prosoapele nu au fost schimbate niciodata

7.13

DEZAMAGIRE ...

Mult sub asteptari. Sub nicio forma nu este un hotel de 5 stele, doar 4, cu indulgenta. Parti bune ; plaja curata, linistita, parcare free, transport asigurat de hotel pana la plaja si inapoi la hotel, care este la aprox. 4 km. Parti negative : lipsa bar/snack inclus la plaja, bauturile locale oribile, curatenie in camera doar daca iei atitudine, mancare la nivel satisfacator, lipsa informatii de la receptive referitor la programul microbuzului care te duce la plaja, orarul meselor, distanta mare fata de faleza si centrul statiunii, atmosfera de statiune, piscina mai mult lipsa, din cauza ca soarele este prezent pe la ora 10 si pe la 15,30 se asterne umbra. Cu siguranta, nu voi mai reveni in aceasta statiune.

6.13

Servicii f slabe

Buna ziua, Un hotel frumos, camere spatioase, amplasare buna (nu este f aproape de plaja, insa este intr-o zona plina de verdeata, linistita) insa f dezamagita din punct de vedere al serviciilor. Personalul de la receptie nu a fost f amabil...Echipa de animatia f slaba, mancarea maxim trei feluri principale la alegere. La locul de joaca era f multa dezordine pe jos, mult nisip in mocheta. Un hotel de maxim 4 stele.


"Agentia este ok, cu remarca de a schimba modalitatea de a intra in posesia documentelor de calatorie. Trimiterea catre anumite link-uri este cam greoaie. Eu prefer corespondenta prin e-mail."

- Nicu, Manager, 48 ani | Impresii despre Travel Planner >>