Caută
x

Impresii Hotel Dolphin Marina

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Dolphin Marina. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Constantin si Elena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,96
  • 9.1
  • 7.7
  • 7.5
  • 8
  • 7.7
  • 7.5
  • 6.8
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Constantin si Elena și Oferte

7.8

o vacanta relevantă!!!

A fost o vacanta reusita, hotelul este ok dar parere mea este ca nu este un hotel de 4 stele are toate facilitatile aici are noroc altfel nu cred ca ar merita sa petreci vacanta acolo. Un exemplu :camerele duble sunt mici si gresie pe jos, urât nu mia placut etc

7.13

HOTEL PENTRU TURISTI FARA PRETENTII

Recomand hotelul pentru cei care merg prima data in Bulgaria sau pentru cei fara pretentii la cazare, nu are 4 stele dpdv al meu, pacat de amplasarea lui se poate mult mai bine cu ceva investitii .

6.33

Bulgaria!

Nu justifica stelele serviciile sunt de 2-3stele!

6.13

dezamagire totala

Buna ziua Domnule Director, nu cred ca am suficient spatiu ptr. descriere. Am sa va trimit un e-mail detaliat, dar in aspect general, eu zic ca ar fii indicat sa sterg-ti acest hotel din lista dvs. de vacanta. Multumesc, D-na Constantin

5.46

Dezamagitor

Hotel cu o amplasare buna, cu toate ca este intr-un golf, personal neprietenos , mancare nu foarte buna si aceeasi in fiecare zi, nu mai ai ce sa faci dupa ora 10 ! Recomandat pentru cei de o varsta mai inaintata care cauta liniste!

5.26

pret de 4 stele, cazare de 3

Ciudat.Din strada se vede doar receptia, hotelul fiind sub faleza,initial intrand in Dolphin care este peste strada dar pare ceva mai bun.Receptia lasa de dorit, husele scaunelor murdare, o simpla gresie pe jos de care ti se lipeau talpile.Aceeasi gresie ( fara nici un colt de mocheta) si in camere.In baie un cos de gunoi defect, o perdea de dus murdara,chiuveta crapata, bateria canita, mereu se facea apa pe jos.Televizorul (sport) cu telecomanda manuala ( nu functiona decat foarte rar) fara posturi in limba romana.Personalul venea la curatenie intre orele 13,30 - 14 cand incercai sa dormi.Prosoapele din camera ponosite.Hotel care nu arata a 4stele nici pe dinafara. Mancarea, cam aceeasi in fiecare zi.Atentie la produsele refolosite ( salate cu sunca cu iz, mici cu bucati de piele de pui)Ciorba - aceeasi tot sejurul. Pe faleza lipsea parapetul de protectie, astfel ca cei mici puteau oricand plonja in apa marii. La banii dati se putea mult mai bine.

mai sunt 36 impresii