Caută
x

Impresii Hotel Dolphin Marina

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Dolphin Marina. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Constantin si Elena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,91
  • 9.1
  • 7.9
  • 7.5
  • 8
  • 7.6
  • 7.3
  • 6.6
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Constantin si Elena și Oferte

6.33

Bulgaria!

Nu justifica stelele serviciile sunt de 2-3stele!

6.13

dezamagire totala

Buna ziua Domnule Director, nu cred ca am suficient spatiu ptr. descriere. Am sa va trimit un e-mail detaliat, dar in aspect general, eu zic ca ar fii indicat sa sterg-ti acest hotel din lista dvs. de vacanta. Multumesc, D-na Constantin

5.46

Dezamagitor

Hotel cu o amplasare buna, cu toate ca este intr-un golf, personal neprietenos , mancare nu foarte buna si aceeasi in fiecare zi, nu mai ai ce sa faci dupa ora 10 ! Recomandat pentru cei de o varsta mai inaintata care cauta liniste!

5.26

pret de 4 stele, cazare de 3

Ciudat.Din strada se vede doar receptia, hotelul fiind sub faleza,initial intrand in Dolphin care este peste strada dar pare ceva mai bun.Receptia lasa de dorit, husele scaunelor murdare, o simpla gresie pe jos de care ti se lipeau talpile.Aceeasi gresie ( fara nici un colt de mocheta) si in camere.In baie un cos de gunoi defect, o perdea de dus murdara,chiuveta crapata, bateria canita, mereu se facea apa pe jos.Televizorul (sport) cu telecomanda manuala ( nu functiona decat foarte rar) fara posturi in limba romana.Personalul venea la curatenie intre orele 13,30 - 14 cand incercai sa dormi.Prosoapele din camera ponosite.Hotel care nu arata a 4stele nici pe dinafara. Mancarea, cam aceeasi in fiecare zi.Atentie la produsele refolosite ( salate cu sunca cu iz, mici cu bucati de piele de pui)Ciorba - aceeasi tot sejurul. Pe faleza lipsea parapetul de protectie, astfel ca cei mici puteau oricand plonja in apa marii. La banii dati se putea mult mai bine.

7.6

Cel mult 3 stele

7.93

Sub asteptari

Dolphin Marina este un hotel cu indulgenta de 3 stele avand mici lipsuri in camera unde nu este frigider, iar mobilierul din camerele de la parter unde am fost cazati impreuna cu alta familie, era umflat ca si cum tot parterul ar fi fost inundat. Pe plaja a fost mai dificil cu gustarile si bauturile de la bufet deoarece se statea foarte mult la coada (pentru o gustare am stat o ora la coada), pentru ca plaja si bufetul deservea toate hotelurile din complex.

mai sunt 30 impresii

"Agentia a fost in regula.Singura impresie neplacuta a fost data de soferul TabithaTour de pe data de 10 septembrie pe ruta Bucuresti-Albena care a luat.o odata pe contrasens in apropiere de vama bulgara.Evident nu stia traseul.Celalalt sofer de pe data de 15 septembrie a fost in regula.Calm, stapan pe sine si ajunsi in timp util la Bucuresti."

- Palici Fernando, economist, 40 ani | Impresii despre Travel Planner >>