TravelPlanner
Înapoi la meniu
TravelPlanner
Travel Planner
3 stele

Impresii si pareri Hotel Cook's Club Sunny Beach Bulgaria. Turisti care au acolo.


8.7
67%
3 impresii
3 impresii
Impresiile Travel Planner (3)
Amplasare
8
Camere
9
Mancare
7.6
Personal
8.6
Atmosfera
10
Facilitati
8.6
Calitate / pret
9.3
Impresii pe Hotel Cook's Club

3 impresii reale, verificate 100% - Hotel Cook's Club

Impresii pe Hotel Cook's Club

Clienți reali. Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner. Sejururi reale. Comentarii reale.

Filtrare rezultate
8.0
Vacanta cook’s club
Am petrecut 2 nopți la Cook’s Club, este un hotel de tineri in principal, însă condițiile nu sunt de 4*, hotelul este de tip vagon, holurile dau impresia de hala industrială, camerele sunt acceptabile, curățenia la fel, dar mâncarea este slab diversificata, cam 5 feluri principale la masa de pranz, tip fast food, vita pot spune ca a fost foarte buna, in rest slab, dar poți găsi ceva pe plac. Piscinele in schimb sunt mari și curate, șezlonguri suficiente, muzica ok. Seara este petrecere pana la ora 23:00 la piscina. Anul trecut am fost la Grifid Encanto care este tot de 4*, dar este absolut incomparabil. După cele 2 nopți petrecute aici ne-am mutat la Riu Palace, tot adults only, unde condițiile sunt într-adevăr de 5*.
Recomand Travelplanner: Au cele mai bune oferte pentru Bulgaria.

Arata mai mult

9.4
Vacanta Cook’s Club
Avantaje: personal amabil, fructe proaspete, piscine mari și curate, camere spațioase cu design modern, aer condiționat care face fata căldurii, am găsit parcare fix in fata hotelului. Erau feluri de mâncare gătite pe loc (cartofi prăjiți, clătite, grătar, oua prăjite etc), suc mai bun decât in alte părți. 5 minute pana la plaja, însă am preferat piscina pentru dj și cocktailuri Dezavantaje: mâncarea era servita de bucătar (foarte prietenos de altfel), ceea ce ducea la formarea de cozi, timp de așteptare 10-15 min întrucât erau persoane care luau mai multe farfurii, clasica “rezervare” a șezlongurilor de seara, ceea ce nu ar fi neaparat vina hotelului, însă eu una as strânge toate prosoapele dimineața. Distanța relativ mare fata de centru (aproximativ 30min)

Arata mai mult

10.0
Vacanță Cook's Club
Totul a fost perfect.
Recomand Travelplanner: Cea mai buna agenție. O vii recomanda și voi colabora cu ea in continuare.

Arata mai mult

loading
Cum a fost sejurul tau în Hotel Cook's Club?
Adauga o impresie
Cum a fost vacanta ta?
Spune-ne despre experienta ta din vacanta. Impresiile tale ajuta pe cei ca tine sa ia decizii mai bune pentru urmatoarea lor vacanta.

Impresii de la hoteluri similare cu Hotel Cook's Club

Intrebari frecvente despre Hotel Cook's Club

Care este impresia generala despre hotelul Hotel Cook's Club?
Turistii Travel Planner a recomanda hotelul Hotel Cook's Club in proportie de 67% si au acordat nota 8.7. Gradul de recomandare si nota au fost calculate pe baza a 3 impresii. Vezi ce spun turistii despre vacantele aici.
Ce apreciaza cel mai mult turistii la hotelul Hotel Cook's Club?
Categoria Atmosfera (nota 10) si Calitate / pret (nota 9.3) sunt cele mai apreciate la hotelul Hotel Cook's Club. Totodata, turistii mai apreciaza si restul categoriilor: Camere (nota 9), Personal (nota 8.6), Facilitati (nota 8.6), Amplasare (nota 8), Mancare (nota 7.6). Vezi ce spun turistii Travel Planner despre vacantele lor aici.

In afara de Hotel Cook's Club, te-ar mai putea interesa in Sunny Beach, Bulgaria

Alege perioada si calculeaza pret