Caută
x

Impresii Hotel Boryana

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Boryana. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Albena, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
8,5
 
  • 9.4
  • 8
  • 8.4
  • 8.3
  • 8.1
  • 7.9
  • 8.4
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Albena și Oferte

6.46

Nu este un hotel de nota 8!!!!

Acesta este al 5-lea an consecutiv pe litoralul bulgar și prima dată la Albena. Am mers doar la Nisipurile de Aur și am zis să mai schimbăm stațiunea, dar nu a fost un gând prea inspirat. De ce?! Pentru că la același preț al serviciilor turistice în stațiunea Nisipurile de Aur am stat în niște hoteluri superbe, iar aici am stat într-o mizerie de neimaginat! Deci.. Hotelul Boryana( Borjana) are un singur plus, din punctul de vedere a 4 persoane, am mers însoțiți- AMPLASAREA PE PLAJĂ!!! În rest totul lasă de dorit de la recepție, manager, camere, mâncare, curățenie (nu mai zic), baruri. Dacă ești o persoană în vârstă și sedentară o să-ți placă la nebunie la acest hotel, pentru că mai bine de 80% din turiștii hotelului sunt octogenari. Nu animație, chiar dacă aveau pe acolo un orar! Este pentru prima dată când merg la un hotel și doar într-o singură seară am avut un spectacol. Interior- exterior, excluzând recepția care arată binișor, este horror! Nu înțelegem de unde nota așa mare aici și pe booking. Doar că merg mulți nemți și plătesc 300 euro pe sejur și da, atunci calitate preț e ok. În mini grădina hotelului sunt numai buruieni.. jalnic! Și încă un detaliu extrem de important- hotelul se intitulează pet frendly dar câinele trebuie să stea doar în camera de hotel și să zbori cu el prin recepție dacă vrei să-l scoți afară să-și facă nevoile. Și mai plătești și 10 euro/ noapte pentru el! Un hotel care nu agrează prezența patrupedelor NU ESTE UN HOTEL PET FRENDLY !!!! Ne-am început concediul negociind cu managera hotelului să ne lase cu cățelul pe plajă - acea plajă a lor cu șezlong. Sunt și spații libere pe plajă acolo poți sta liniștit cu cățelul, dar nu am plătit serviciile unui hotel cu beneficii pe plajă ca să stau pe cearșaf. Am stat 30 min de vorbă cu managera care ne-a spus că dacă nu ne convine să ne luăm voucherul și să plecăm unde dorim. Cum s-a rezolvat situația?! Am promis că dacă există vreo reclamație la adresa noastră și a câinelui vom plăti o amendă! Am stat cu grijă în prima zi pentru că în jurul nostru erau numai oameni trecuți de 80 de ani care se arătau deranjați chiar și de plânsul unui bebeluș, dar ne cunoaștem pe noi și pe cățelul nostru și ne-am văzut liniștiți de concediu! Și nu, nu ne-a reclamat nimeni, dar simplu fapt că treceam cu câinele prin recepție ridica privirile tuturor bătrineilor ce ocupau în totalitate holul.

4.53

AMATORI

Păcat de amplasare. De la primul pana la ultimul sunt amatori!

mai sunt 103 impresii

"Impresia despre agentie nu pote fi decât una foarte buna ,intru-cat am apelat la serviciile Travel Planner din nou.Imi place ca sunt întrebat despre cum m-am simtit in concediu si ce impresii avem din acest sejur.Speram ca aceste impresii sa si schimbe in bine acele mici inconveniente."

- Boidache, Station Trainer, 36 ani | Impresii despre Travel Planner >>