Caută
x

Impresii Hotel Blue Sky

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Blue Sky. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,08
 
  • 6.9
  • 7.4
  • 6.6
  • 7.2
  • 7.3
  • 6.2
  • 7.5
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

4.73

Nu as mai merge la BlueSky***

Buna, Hotelul este de trei stele, dar mai mult de o stea si jumătate nu merita! 1. Personal putin si nepregătit, de la Recepție cand am ajuns nu au știut sa ne spună cat costa parcarea pe cele cinci zile; 2. Mâncare foarte putina, ceea ce aveai la prânz se găsea si seara; aceleași salate dimineața-prânz-seara; un pui congelat si decongelat de mai multe ori, facut indigestie de la mâncare de doua ori in cinci zile! 3. Băutura, la fel ca mâncarea, sărăcăcioasă, o cafea de la aparat, la fel si sucurile, apa cu putina aroma. 4. Camera, destul de Ok, curățenia in camera si așternuturi Ok, nu ni s-au schimbat prosoapele asa cum e obiceiul.

2.53

Vacanta nereusita

Hotel este de maxim 2 stele, nu se schimba prosoapele, lenjeriq, nu se face curat in camere, mancarea este oribila, bautura de la bar este de proasta calitate, atat alcoolica cat si non-alcoolica... Hotelul nu dispune de internet, liftul functioneaza 1 din 3 zile

6.33

Acceptabil

Hotel curat, se ia gunoiul si se schimba prosoapele zilnic. Mancarea este buna, doar ca sunt aceleasi feluri in fiecare zi, in rest a fost chiar ok. Liftul nu este deloc ventilat, parca intri intr'un cub fara pic de aer. Dl "salvamar" (spun asta intre ghilimele pentru ca asa scria pe tricoul lui, nu stiu daca asta era intr-adevar meseria lui) era foarte iritat, aproape ca te lua si la bataie daca veneai cu ceasca de cafea la masutele de la piscina. Personalul ok in rest.

5.93

nu am impresie buna amplasat foarte prost trbie sa urci multe scari departe de mare

hotelul nu este nic macar de 2 stele impresie proasta

mai sunt 45 impresii

"Am platit pentru o camera de 4 persoane, am primit o camera despre care doamna de la receptie a spus ca nu ii place nici ei si nu o recomanda nici la agentii..dar alta nu are. Baia era legata da dormitor, asa ca din camera cealalta trebuia sa intre pe la noi ca sa aibe acces la baie, care avea si broasca stricata, uneori se bloca. De la agentie am fost asigurat ca voi primi o camera super, cu vedere la mare, nu a fost adevarat, nicinpe departe. Comunicarea a fost buna pana la plata."

- Adrian, Functionar, 49 ani | Impresii despre Travel Planner >>