Caută
x

Impresii Hotel Berlin Green Park

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Berlin Green Park. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,93
 
  • 7.8
  • 8.2
  • 7.7
  • 7.7
  • 7.9
  • 7.7
  • 7.9
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

7.4

Berlin Green Park

Un hotel care cu siguranta nu e de 4 stele (mai degraba 3 stele cu indulgenta).Cand ajungi daca ai noroc iti parchezi masina la hotel cu o taxa de 20 Leva pe zi (daca nu ai noroc undeva destul de departe de hotel din spusele altor turisti) noi am avut noroc. Camera a fost spatioasa si destul de curata.Amplasarea pe un deal intr-o poienita la 10 min de mers pe jos pana la plaja ceea ce nu ne-a deranjat.Piscina foarte curata si dupa masa erau destule sezlonguri insa foarte putine umbrele.La plaja Intrarea in apa foarte abrupta (de la nivelul gleznelor mai faci un pas si apa are deja o adancime de 70-80 cm).Sezlongurile de pe plaja privata sunt rezervate cu noaptea in cap de catre cei cazati la Berlin Golden Beach Hotel, asa ca la ora 10 nu se mai gasea niciun sezlong. Mancarea aproape aceasi in fiecare zi, ( clasicul sistem all inclusive, ce nu se consuma azi folosim maine sub o alta forma) exceptia a fost in serile cu cina festiva cand nu am nimic de reprosat.Cina la restaurantul A-la-Carte a fost o alta dezamagire crunta, nu iti poti comanda tu ceva ,ci ti se aduce un meniu deja stabilit dinainte, iar bauturile sunt aceleasi ca la all inclusive.In ultimele 3 zile din cele 2 lifturi a mai functionat doar unul si ala era plin tot timpul, mai bine urcai sau coborai pe trepti.Una peste alta tinand cont de banii pe care i-am platit suntem destul de multumiti dar cred ca nu o sa mai revenim la acest hotel niciodata.

7.73

Vacanta Hotel Belin Green Park

Buna ziua, pe scurt as vrea sa precizez cateva aspecte. Pentru o familie cu copii mici care vor la plaja, drumul de maxim 10 minute este extenuant. Un mare minus il reprezinta faptul ca sezlongurile nu sunt suficiente, dupa ora 7 dimineata nu mai gasesti libere...toate sunt legate cu prosoape...tot de romani de la 5 dimineata. Pentru cazare as acorda nota 8 din 10, camere mari dar nu extrem de curate, poate din cauza ca nu se face curatenie gen aspirator/ mop in timpul sejurului.Doar la cerere si insistente se schimba lenjerii si prosoape chiar si cu tips lasat pe masa. Mancarea nu este tocmai pt un hotel de 4 stele, dimineata de dimineata aceeasi omleta.... Pe scurt daca pretentiile nu sunt mari, da se merita.De preferat cu autocarul sau avion pentru a evita plata parcarii obligatoriu in valoare de 20 leva pe zi de care nu am fost punctual instiintati.

8

Și bune, și mai puțin puțin bune

Hotelul este amplasat într-o locație foarte frumoasa, plina de vegetație și liniștită. Are camere spațioase, frumos amenajate. Piscina exterioara este curată. Punctul slab al hotelului este restaurantul și personalul. Restaurantul are aer de cantină. Mâncărurile sunt variate, dar multe dintre ele sunt din produse refolosite și nu au tocmai un miros sănătos. De altfel, ne-am ales și noi, și alți turiști cu o grozavă toxiinfecție alimentara. Asta nu a părut să afecteze personalul, de altfel rece, neprietenos și nu tocmai curat.

mai sunt 154 impresii

"Va mulțumim din suflet.... nota 10 pentru agenția Travel Planner. Cu siguranță la anul tot la dumneavoastră vom apela. A fost o vacanță de vis. "

- preda, casier , 37 ani | Impresii despre Travel Planner >>