Caută
x

Impresii Hotel Berlin Green Park

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Berlin Green Park. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,93
 
  • 7.9
  • 8.2
  • 7.7
  • 7.7
  • 7.9
  • 7.7
  • 7.9
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

8

Și bune, și mai puțin puțin bune

Hotelul este amplasat într-o locație foarte frumoasa, plina de vegetație și liniștită. Are camere spațioase, frumos amenajate. Piscina exterioara este curată. Punctul slab al hotelului este restaurantul și personalul. Restaurantul are aer de cantină. Mâncărurile sunt variate, dar multe dintre ele sunt din produse refolosite și nu au tocmai un miros sănătos. De altfel, ne-am ales și noi, și alți turiști cu o grozavă toxiinfecție alimentara. Asta nu a părut să afecteze personalul, de altfel rece, neprietenos și nu tocmai curat.

4.13

Nu recomand hotelul

Miroase f urat in baie. Mancarea nu este buna. Departe de plaja.

6.06

Berlin green park

parcarea este departe, trebuie sa vina cineva de la hotel sa le zică sa te lase sa intri și sa ieși. mâncarea e destul de proasta, multe mezeluri, crenvurști, tocanita cu mult ulei. barul de pe plaja se deschide la 10, deci mai devreme trebuie sa ai apa la tine. sucuri gen tec. plaja e comuna pentru vreo 4 clădiri Berlin hotel și lumea își rezerva șezlonguri de la 5 dimineața. celelalte 3 berlin sunt pe plaja, deci sunt primii la rezervat, chiar dacă rămân toată ziua la piscina. plaja este ff abrupta, în 2..3 m intri în apa și ajungi pana la 1,60. Aspecte pozitive: piscina faina, liniște pana la ora 4 când duduie muzica de la animație sau la ora 2.30 când dau cu aspiratorul pe hol

5.66

A fost bine

Hotelul este de nota 7 din punctul meu de vedere.Am plătit 2,800 lei pentru doua persoane in luna Septembrie,7 nopți,ceea ce nu este chiar o reducere pentru aceasta luna.Mancarea a fost cam aceeași in toate zilele;hotelul este la aproximativ 15 minute de plaja,unde esti nevoit sa cobori și sa urci când te întorci destul de multe scări.Curatenia a fost ok,prosoape curate zilnic,iar când doream sa se curețe camera,se curăța.Vederea la mare a fost cel mai frumos lucru pe care l-am avut la acest hotel.

mai sunt 146 impresii