Caută
x

Impresii Hotel Berlin Golden Beach

Găsiți mai jos o listă cu impresii de la Hotel Berlin Golden Beach. Impresiile de calatorie și comentariile sunt chiar ale turiștilor care au petrecut deja o vacanță pe litoral în Nisipurile de Aur, Bulgaria prin agentia Travel Planner.

Nota clienţilor
7,55
 
  • 9
  • 8
  • 6.7
  • 7.2
  • 7.3
  • 7
  • 7.3
  • Aceste mesaje au fost trimise doar de clienții Travel Planner.
  • Comentariile sunt orientative. Acestea constituie părerea subiectivă și nu obiectivă a unor persoane
Despre Nisipurile de Aur și Oferte

5.8

Concediu

Hotel de 3 stele.

8.73

Vacanta ok

Per total ok

8.73

Sejur septembrie 2019

Un hotel ok ptr 4 stele. Din pacate foarte mulți români necivilizati. Nu as vrea sa dezvolt, ptr ca sunt multe de spus si din pacate nu de bine.

1.5

,, retineti si evitati ,,

Nu sunt o persoana pretentioasa dar la acest hotel totul lasa de dorit ....personal, aspect camere , curatenie, mancare . Este o locatie in care nu as reveni niciodata indiferent de oferta. Am stat intr-un apartament care nu avea pat matrimonial ci doua paturi de cate o persoana, mobilier vechi, parchetul deteriorat, curatenia in camera insemna dat cu aspiratorul si spalat pe jos ....atat... de curatenie in baie nici nu se punea problema. In cele 6 zile de sejur lenjeriile de pat au fost schimbate atunci cand eu le-am strans si le-am lasat efectiv in mijlocul camerei. Mancarea a fost execrabila ca sa nu mai zic ca era putina pentru cati turisti erau cazati in complex....daca apucai bine....daca nu ...NU ...cafeaua execrabila , gustari ca si inexistente , doar cateva fursecuri la barul de la piscina, hamburger si hot dog cu portia ... nu puteai lua mai mult de 2 buc. Sucurile erau servite in pahare mici , de apa , bauturile alcoolice insemnau aprox . 30ml , pus cu dispret intr-un pahar ...Plaja neingrijita era deservita de un singur bar , in conditiile in care complexul avea 4 hoteluri.....timpul de asteptare pentru o bautura era de aprox 30-40 minute iar sezlongurile insuficiente pentru turistii cazati in hotel. Concluzie : concediu ratat ...bani ,, donati ,, hotelului

8.93

vacanta hotel Berlin august 2019

Plusuri: Un hotel curat, curatenia se face zilnic, piscina curata si mare, plaja langa hotel si curata, bauturi pe plaja si la piscina, statiunea este animata Minusuri: mancarea nu este gustoasa si se sta la coada datorita amplasarii, la noi in camera nu a mers aerul conditionat desi au incercat sa il repare de multe ori, liftul merge greu si este suprasolicitat

5.6

Vacanță

Hotel de 3 stele nu de 4.

5.53

Concediu

Hotel de 3 stele.

6.2

Vacanță

Hotel de 3 stele.

mai sunt 94 impresii

"Nu sunt multe de scris pentru ca agentia are toate carecteristicile unui prestator de servicii turistice modern, adica seriozitate, promptitudine, operativitate, disponibilitate. Tineti-o tot asa, C. Naftica"

- N., economist, 52 ani | Impresii despre Travel Planner >>